Jobbigt

Liver är jobbigt för denna stora kropp. Jag bara växer och växer... har så tunga ben och i morgon ska jag ringa sjukgymnasten och höra om de kan hjälpa mig med stödstrumpor eller något annat. För så här kan jag inte ha det. Benen känns som de är enorma, som stora stockar och jag orkar inte gå med dessa klonsar. Min andning är jättejobbig och röra sig vill man inte för man kan nästan inte röra sig utan att få andnöd.

Jag har ordnat med tiderna vid onkologen och det har tagit mkt ork även om det inte är något igentligen. Hade besök av Susanne här en stund efter hon gått med hundarna. Det var väldigt trevligt och hon fick klippa klor på Bonnie + pälsen på fötterna. Mocha åkte med av bara farten,  för även henns klor låter mkt. Sally ska Rolf ta själv...hoppas jag!

Nu hoppas jag att allt ska bli bättre för mig och mina kropp för så här orkar jag inte med...det är sååå jobbigt. Jag önskar mig en bättre kropp som inte gör mig så ont....

Kommentarer
Postat av: Anna-Greta

Önskar jag kunde skriva något klämkäckt som "Krya på dig" men med den sjukdomen verkar det inte vara gjort i en handvändning. Så det enda jag kan säga är att jag är full av beundran inför din styrka.

2011-01-04 @ 23:46:02
Postat av: Lisen

Du tar orden ur min mun anna-greta.

tycker så synd om dej vännen, och orättvist att du skall ha så förbaskat besvärligt

Hoppas hoppas nu du blir av med den förbaskade svullnaden

styrkekramar från ett Skåne med snöstorm, gutt å sitt inne

Lisen

Postat av: Cristel

Tänker på dej vännen. Många styrkekramar från Cristel och Spike

2011-01-07 @ 00:22:16
URL: http://famkolmodinjohansson.hemsida24
Postat av: Blogg-fan.

Vad fräsch du är Anna-Greta/Ulla-Britta. Jag önskar jag hade din styrka att ta mig igenom livets tuffa dagar.

2011-04-27 @ 10:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback