Solig lördag

Idag har det blåst men ändå varit härligt ute. Har fixat lite med pelargoniorna och fått ner alla "påsklökar" som jag hoppas ska komma upp och förgylla nästa vår. Rolf är i Sjonhem och lägger spår inför morgondagens "stora" viltspårprov. Det har varit svårt att  få ihop det med domare i år men de lyckades till slut och jag hoppas det ska bli ett bra prov för alla. Jag orkar inte vara med i skogen en hel dag så därför får jag hålla mig hemma.

Men jag har ju fullt upp med allt jag ska...vill göra innan jag blir dålig igen. Håller fortfarrande på med allt plockande uppe i skåp och allt som låg i skåpen...fattar inte hur allt fick platts...för det är fullt fast vi tömt ur 2 stora säckar?! Kan ni fatta...var låg allt?! Det är nog som i reklamen på tv, allt fortsätter ut i någon annan värld... eller hur det nu går till. Men OM det var så skulle det ju aldrig bli fullt, så det är nog inte så heller. Skit samma fullt är det i allafall - redan!
Vad resten som jag inte vill dumpa ska förvaras blir ett senare problem, det finns ju 2 rum man kan ställa in det in så länge... vilken bra lösning på problemet...

Nu ska jag strax gå ner och fixa till lite god middag, börjar faktiskt bli hungrig. Det har varit lite dåligt med det i några dagare, har väl städat för mycket;-)

Det kan faktiskt vara kul att städa när man kan, det tror ni säkert inte på men känslan att kunna göra det är rätt skön faktiskt. När man ligger och inget kan så är det så mycket som hägrar och när man sedan kan få chansen att göra det så är det FAKTISKT riktigt roligt. Jag är kanske lite konstig ...men jag är ju faktiskt sjuk...

Glömde berätta att fågeln nog hade hjälm för jag hittade ingen!
Ha en härlig söndag!

Fredag och helt slut...;-)

Hej på er! Jag har äntligen ordnat upp allt med vovve och Garderober i sovrummet...fy va skit man sparar på sig! Helt santslöst...vad tror man att man ska göra av allt... - Jo, sy om, göra dockkläder och mjukisdjur...lapptäcke, börja väva mattor..halleluja....!!!!

-Nej ut med hela skiten...nästan och in med det som inte fick plats men som man ANVÄNDER!!

Sedan var jag så slut att jag halft bortdomnad, somnade på sängen och det sista jag kommer ihåg var -jag har borstat tänderna... Troligen undrade väl Rolf om jag inte skulle till badrummet?!...eller något liknande - klockan var bara "typ" 19.00. Jag sov till 09.00 och kommer inte ihåg mer än att han sa att jag skulle ta mina piller i morse. Idag känner jag mig helt bakis men det får väl bli en latisdag och sedan får Rolf hjälpa mig göra resten i morgon så det blir klart, HELT klart för en gång skull. Det är annars mycket som påbörjas...lite här och där många saker på en gång.. MAN ÄR VÄL KVINNA!!

Nu ska jag lägga mig om en stund och vila middag i typ 2 timmar, inget slarv för det kommer efter. Jag har så mycket jag vill hinna göra de dagar när jag mår bra, men att slarva med denna eftermiddagslur är inte bra det har jag nu sett allt för väl.

OJ nu flög det in en stackrs liten fågel i fönstret...bäst jag skyndar mig ut före hundarna. Den kanske bara är avsvimmad men hinner de före så lär han inte vara BARA avsvimmad...

Tisdag

Oj en sån jobbig helg det blev, fast denna gång inte pga. värk utan en hund som snabbt behövde nytt hem. Är man uppfödare så är man...det gäller livet ut! Kom ihåg det ni som BARA tänker ta en kull på er kära tik som är finast i världen(det är hon naturligtvis) men kanske är ni inte villiga att just ställa upp på sådant här som följer med i "paketet".

Hur som helst så blev vi uppringda av en man som hjälpt en kvinna att flytta från sin man och nu stod han där med en hund som kom från oss. Om vi kunde ta hand om eller hjälpa han att hitta ett nytt hem. Vi hämtade hit lilla vovven som är en riktig goding, en glad och sprallig herre som jag på ett första telefonsamtal hittade ett nytt hem till. MEN det visade sig att han varit helt igenväxt med päls och hade en kraftig öroninflamation i båda öronen - öronlappen såg ut som elefanthud...har aldrig sett något liknande. Men ingen klåda och det verkade heller inte göra ont så det blev till veterinären - tack Pernilla G för hjälpen- där han undersöktes ordentligt och nu går han på pencillin och örondroppar sedan i gårkväll. Det ser redan bättre ut så det kommer att bli bra. Troligen har han gått med inflammationen länge och det är därför som huden blivit så konstig på öronlappen...hur kan folk vara så likgiltiga?! Vet att mamman i huset lagt över pälsvården på en 7 åring och jag har tidigarer påtalat att det inte fungerar att göra så?!..pling-plong...gud så trött man kan bli. Alla förstår väl att ett så litet barn inte själv kan ha det ansvaret, även om hon säkert försökt så gott hon kunnat. Hunden är för övrigt välskött och mår psykiskt bra. Nu behövde jag inte se han ...säkert med väldigt oklippta klor + alla tovor som första hemmet fixat med saxen lite här och där. Tur det finns snälla människor som bryr sig både om människor och djur!! I morgon får han flytta till sin nya familj där jag hoppas och tror han får ett bra liv. Här har han haft det jobbigt med 2 tikar som just slutat löpa, han är ju inte van att leva med andra hundar men han har skött sig jättebra.

Det har tagit på mina krafter men vad gör man inte för sina små gullungar, har man sett till att de föds så får man även se till att de får ett bra liv sen. Hoppas, hoppas bara att allt ska bli bra för lillgutten nu!

För övrig mår jag väldigt bra nu och hoppas må ännu bättre när allt blir som vanligt här igen. Rolf har varit till en naprapat med sin onda rygg idag och hoppas han ska kunna jobba igen på torsdag. För min del är det ju trevligt när han är hemma men det är inte så bra för ekonomin...suck.

Jag går här och drömmer om hur vi ska bygga om och fixa...tror vi ska ta bort hundrummet för jag vill ha en säng nere och OM det blir någon valpkull framöver så går den ju att ha i hallen. Känns lite slösigt att ha rummet bra stående där för att hundarna ska sova där på nätterna... Vi får väl se hur det blir, käns samtidigt så drastiskt...som att man ger upp. Men det är inte det som det handlar om utan att förändra...en stor förändring i livet som varit. Men man måste leva i nuet och i det finns och kommer nog inte att finns någon valpkull förrän tidigast nästa sommar -hoppas jag!! Jag vill ju inte sluta som uppfödare ännu...Lina ska ju kanske ta över men det är nog många år tills det kan bli aktuellt på riktigt.

Nu kaffedags och hundarna vill att jag ska komma ner, speciellt en!! En liten kille... som är såå mysig, de kommer att älska honom och jag förstår att de som inte kan ha honom längre saknar honom...stackars, stackars dem säger jag bara...snyfft. Jag lider med barnen på många sätt men speciellt för att de inte kan ha honom i sitt liv längre.


Natten till söndag

Nu sover alla normala människor utom de som jobbar och sedan finns det väl en lite del som frivilligt festar runt ute på gator och torg eller krogar får vi hoppas för ute är det fruktasvärt kallt. Jag kan inte somna så då satte jag mig här och uppdaterade lite på hemsidan.

Nej nu börjar jag nog kanske känna mig trött. Kanske ska ta en mugg natt-te eller lite varm mjölk... Bonnie och Mocha tror väl inte jag är klok som bara ränner upp och ner. Precis...jag ränner just nu! Härligt att kunna gå och klara sig själv. Blir väldigt trött och måste få sova någon timme men idag blev det för länge. Det är nog därför jag sitter här nu. Man lär sig av sina misstag! Kl. är nu 03;42...segt.

Ha det bra och sov gott till er som ska i säng nu!

Torsdag...eller..?

Nog är det väl torsdag...jo, nu bestämmer jag mig för det! Bärstol...nej vet ni vad, en säng får det allt bli i så fall. En sån som i Kungens nya kläder! Fast jag vill nog inte ha sådana kläder som han hade, det blir kallt. Lite klass på det hela om jag får be, en härlig mjuk säng med himmel över så behöve inte jag oroa mig för regnet;-)
Sedan kan det väl komma en konditor och en kock trippande efter med bärbara kök... och sedan vill jag att ni turas om att läsa sagor för mig! ... å, det låter väl trevligt!? När börjar vi...NI???

Har faktiskt inte behövt ligga hela dagen idag -SKÖNT!! Jag har kunnat plocka med lite av varje och pratat med döttrarna + några till i telefon utan att bli helt väck. Matlusten är det inget fel på för det mesta och det är väl tur att det havererar lite i bland annars skulle vi ju inte kunna genomföra detta med sängen...!
Jag har känt att "utmattingsfaran" lurat runt knuten så jag har tagit det vääldigt lugnt. Det har stormat ute och regnat så någon större utevistelse har det inte blivit. Plastkrukorna som inte blev intagna efter att påskliljelökarna plockats ur har man hört rassla runt där bak hela eftermiddagen. Hundarna bara stack ut huvudena och tyckte att vi lägger oss igen, men så lätt slipper man inte undan på en hel dag...vill inte riskera att behöva torka golven.

Nu ska jag strax lägga mig och fortsätta lyssna på min nya bok Den ryske vännen av Kajsa Ingemarsson - den verkar hittills lovnade. Stieg Larssons Flickan som lekte med elden och Män som hatar kvinnor kan jag också som Johanna skrev i fredags rekommendera - Väldigt bra och spännande! Har ni fler tips så skriv gärna och berätta.

Tack Monica-de har kommit!! Pelargoniorsticklingar 3 st. ska vårda dem ömmmt och kärleksfullt så jag kan visa upp dem här sedan när de blommar. Fick även 2 huvud/schalar på posten från Elisabeth så kanske kommer det tips på hur man ska knyta dem senare. Jag håller på att exprimentera lite med olika sätt att knyta. Har någon tips om någon sida där det finns ideér om hur man gör det så skriv gärna och berätta för jag har inte hittat någon bra. Borde ha funnits en länk till något från cancerfondens sidor till alla oss hårlösa men där finns inget. Kanske något en fotograf skulle kunna fixa till(Maja...t.ex)skulle verkligen behövas.

Nej nu får jag ont i kroppen...ovanligt;-) Dags att "nana". Sov Gott!!

Onsdag-skitdag

Hej å hå...va dåligt det blev då, inte ett skit blev det gjort. Mådde ganska bra i morse och sedan blev det bara helt slut. Jag orkade knappt ta mig mellan soffan och köket, inte pga. att det gjorde så ont utan för att all kraft var borta. Så där har jag legat mest hela dagen och tyckt synd om mig själv och varit irriterad över allt jag skulle kunnat gjort OM jag bra orkat.
Har inte velat eller orkat prata i telefonen heller, har helt enkelt känt mig som jag skulle svimma när som helst?!...obehaglig känsla men inte mycket att göra åt. Känner mig fortfarande kallsvettig och konstig(värre än vanligt;-)) så nu ska jag lägga mig och sova mig pigg till i morgon. Hoppas på en pigg dag i morgon med mycket kraft i allt, är så trött på detta "mjäkande" och porslinskänslan som verkligen inte är jag.
Sov Gott!!

Tisdag 17 april

Ja en solig dag till...i allafall ute och det är inte så illa inne heller. Jag har inte lika ont som förra gången, svårt att gå men på något vis känns det lättare...svårt att beskriva. Jag skulle inte klara mig utan varken rollator eller rullstol(ute) men det är lättare i sinnet...kroppen...ja, skit samma bättre än förra gången och det är bra nog!

Jag orkar inte ta mig upp och ner för trappen utan det blir oftast ner morgon och sedan upp när det blir kväll. Idag planerar jag att försöka ta mig upp en vända till för att kunna uppdatera lite på min hemsida. Pablo i Finland har varit på utställning och ögonlysning+Casper på MH och lite annat smått jag skulle vilja skriva in. Det får väl bli om det går!
Inga måsten i detta hus just nu, jo jag vill ha bort trösklar...och tyckte att det är väl bara att såga bort dom?!..pling, plong...så kan man tydligen inte alls göra. Men bort ska de på ena eller andra sättet men eftersom jag inte kan göra det själv så får jag vänta till expertisen har tid.

Att en liten tröskelkant kan vara så jobbig, den känns som ½m hög...kunde lika gärna vara en vägg i bland. Har man ont i handlederna och händer + ska hänga och sedan dra sig över detta enormt stora hinder....suck. Det går upp för mig mer och mer hur jävligt de har det som sitter i rullstol eller är helt bundna till olika hjälpmedel.

Passa på och njurt av er frihet medan ni kan!! Lyft huvud och fötter högt, spring, hoppa, flyg....det kanske kommer en dag när ni inte kan göra varken det ena eller andra - och då är det väldigt skönt att veta att JAG har gjort det, Jag vet hur det känns - man kan uppleva det i tanken inne i huvudet och det är alltid något;-)

Nu ska jag äta frukost och lyssna på Guldkalven av Helene Tursten!

Fredagkväll

Nu är det ett drygt dygn sedan sista...senaste behandlingen(4:e)och det känns rätt okej ännu men jag börjar känna krypningar lite här och där, speciellt i fötter och ben.

Förra gången struntade vi i kortisonet som jag ska ta efteråt i några dygn men denna gång tar jag det igen för jag tror att det blev mer ont utan. Har däremot tagit några tabl.mindre för att testa. Man blir så speedad av detta och får svårt att sova fast man känner sig helt slut. Det var en kvinna inne på samma rum som jag igår och hon var försöksperson med någon förbehandling(cellgift +kortison) innan hon skulle operera bort ett bröst med flera knölar, dessutom hade hon tumörer i lever och lymfkörtlar. Man känns alltid som man själv är värst drabbad men...det där lät minst lika jobbigt och jag gnäller om 10 tabl./dygn kortison, hon fick 34 st/dygn!!
Hon fick nästan aldrig sova, så jag ska nog inte klagar -konstigt nog verkar det alltid finnas någon som har det värre, inte för att det hjälper mig men ändå!

Nu till något härligt - Fick detta kort på vackra Vella från Cora och Pelle. Det är från norra delen av ön, Kyllaj en härlig plats på denna vackra ö. Visst får det en att längta till sommaren!!
image9

Hoppas ni alla får en härlig helg ute i värmen som ska komma över vårt land, men akta er för solen det är tydligen stora ozonhål över oss just nu.

Jag kommer väl att börja banka i väggar och gnälla i morgon, tur att ingen ser och hör mig...utom hundarna och stackars Rolf. Men nu vet jag ju att det släpper inom en vecka, i allafall det värsta. Så det är bara att härda ut, det kommer bättre tider;-)

♥ Till er kvinnor: Bara i Visby upptäcks 4-5 bröstcancerfall per vecka så kolla era bröst ordentligt!!! Det låter otroligt men är tydligen sant enligt min källa, så slarva inte!!

Tisdag-slut på påsken

Hej på er alla igen! Nu är det slut på påsken och tårtan...och godiset...ja någon liten bit finns det nog kvar men nu behöver man återgå till den lite nyttigare vanan med frukt i stället. Hoppas ni alla haft en skön helg även om våren kom av sig med en massa kall snö lite här och där i vårt avlånga land. Vi fick nog 5 cm, minst, de fällbara stolarna som glömdes ute var fulla av snö...usch å fy...men nu har den töat bort och det finns åter hopp!
Här har jag bara sovit hela dagen idag, fattar inte hur trött man kan bli. Antonia åkte hem i morse...hon var inte speciellt jobbig att ha här ;-)så det kan inte vara därför. Bonnie var överlycklig för hon fick gå ut på promenad flera gånger per dag och på nya spännande ställen, inte på husse och mattes tråkiga gamla vanliga skogar och fält. Men nu är det slut på det och hon får väl hoppas på att det kommer någon ny promenadglad som vill gå på upptäcksfärd med henne. Dora mår så mycket bättre, har inte kissat inne på länge och är mycket lugnare än hon varit. Hon har vandrat hela kvällarna och behövt ut för att kissa stup i ett. Nu är hon åter en glad och busig tant med ro i kropp och själ. Det är nog tack vara att hon fått rätt mat!

Jag har mått väldigt bra i stort sett hela påsken, var väl i går som det började strejka i kroppen med mer värk igen. Antar att det är det som gör att jag bara velat sova hela dagen idag. Men i morgon hoppas jag vara pigg och vaken för då ska jag göra allt jag inte kommer att kunna göra på 1½ vecka framöver. Eller i allafall vissa saker, INTE städa för det är ingen mening, det blir dammigt och sandigt på en gång i allafall så här års.

Kanske ska försöka uppdaterar min hemsida lite, det är allt dags för det med lite nya bilder från både Texas och Pablo...kanske några fler som jag just i denna stund inte kan komma på.

Ja, ja...nu står det stilla i mitt gamla nakna huvud...inget mer att skriva.


Men en sak som jag gått och tänkt på idag -mellan sovstunderna- är att varför kan vi människor inte vara mer snälla emot varandra och på samma gång oss själva. Lycka vad är det?? Jo, så här är det enligt mig - Det har inget att göra med pengar som allt för många tror. Bara man fått ihop en tillräckligt stor hög med pengar så ska man bli lycklig...men tänk om man inte hinner ta vara på dem man älskar för att man måste jobba och samla på hög hela tiden...den man älskar kanske inte vill vänta eller så blir de så mån om att ta hand om sig själva att de inte väntar utan hittar ett eget liv med egna vänner.

Lycka är att vara tillsammans och må bra tillsammans med eller utan pengar. Lycka är inte ens att bara vara frisk, för hur många friska olyckliga människor finns det inte runt omkring oss. Jag är en sjuk men Lycklig människa, inte har jag några pengar heller men det går bra ändå. Sedan är det naturligtvis så att det hade varit bra med lite extrapengar så man kunnat unna sig lite mer "lyx" när man har ont och så...MEN då kommer det ett brev, kort, sms, blomma eller några ord på bloggen så känns det som man mår SÅ MYCKET bättre på en gång!

Vänner är mer värda än miljoner på banken. Kände bara att jag måste få skriva lite om det, för jag blir så ledsen och arg när jag ser hur folk kastar bort delar av sina liv som skulle kunna vara så bra. Så snälla ni unna er att vara lyckliga i det alldeles vanliga livet!! Tänk inte hela tiden OM och NÄR...man vet Aldrig om det kommer! Lev NU och unna er att vara lyckliga
NU och ta hand om dem ni har nära er! I morgon kan det vara för sent...man vet aldrig.
Ja, det var bara det jag ville tjata om igen...det finns de som aldrig verkar fatta!

Ta en go kaka till kaffet...men där handlar det också om att vara snäll mot sig själv och andra...inte älska ihjäl någon eller sig själv. Sedan måste man faktiskt inte se ut som en skramlande modell -De ska va gött å leva annars kan de kvitta... / Kram


Ni som vill se på riktiga vänner, gå in på www.kamelens.se Sedan ser ni under nyheter och där under veckansbild. Dobby omsvärmad av en massa snygga brudar!!

Glad Påsk

Hej på er alla! Jag har inte skrivit på några dagar och det beror inte på att jag mått dåligt denna gång utan tvärt om!! Det har känts väldigt bra, jag har passat på att göra lite sådant som jag inte orkat på länge...städa och plocka...men även varit ute och luftat mig lite. Vi fick inte hem Lina och Maja men istället kom Antonia från Solna så lite barn...förlåt Antonia... men här räknas du som barn även om du är 19 år nu;-)

Jag kommer nog inte att skriva förrän på tisdag igen, men ni kan ta det lugnt för jag hoppas och tror att det är fullt upp med roliga saker!

Ha en fortsatt God & Glad Påsk!!image8

Tisdag en vanlig dag

En alldeles vanlig tisdag, med många telefonsamtal och sms. Tack för alla glada hälsningar och speciellt kul att se att Jörgen hittat till datavärlden;-) (skulle skrivit till er men det har inte blivit av...men nu vet jag att ni hittat hit och vet. Selma hälsar väldigt mycket till broder Chaplin från de djupa skogarna i Filipstad där hon bor hos mina föräldrar. Hon har äntligen kunnat komma i sjön för sina älskade simturer-bland isflaken) och jag är faktiskt ordblind...så därför hoppar det lite hit och dit herr petjöns! Jag vet att du bara retas så då kan jag få göra det tillbaka eller hur!

Vi hämtade Dora vid familjen Åhlin i går när vi åkte från stan och det känns nu mer som vanligt med henne hemma. Eftermiddagsluren blev inte lika ostörd som den varit sedan hon åkte men det får man väl stå ut med bara hon är nöjd. Tror hon tycker det är lite tråkigt här mot hur hon haft det men kanske behöver hon vila sig lite(tror jag, men inte hon)innan hon får åka tillbaka igen. På torsdag nästa vecka är det ju dags igen, tiden går så fort. Dora var så pigg och full fart när Rolf var ute med dem i kväll att hon till och med hoppade in i bilen själv-händer inte så ofta numera. Nu står de ute och betar som några jäv.... hästar säger husse... - gräset räcker nog till honom och gräsklipparen längre fram i allafall. Är det bara våra hundar som håller på så? Gräver efter rötter och äter gräs som små lamm(säger matte, inga fula ord...då menar jag inte hästar...) speciellt på vår och försommar.

Nej nu är det nog dags för kvällskaffet och de goda bullarna vi fick med oss från Rolfs moster Kerstin i går -flera påsar. Vi blev bjudna på middag där i går innan vi åkte hem från stan, det är bra med goda vänner och släkten! Glömmer aldrig dina mackor Carina...de var super, vilken lunch!
Nej nu blir jag ju hungrig...
Ha det bra och städa nu ordentligt, tänk på alla påskkärringar som kan komma och inspektera eller vad det nu är de gör... Här ser vi inte till så många av den sorten-städkärringar alltså!

Lite fakta om mig: Jag ska fortsätta få samma behandling var 3 :dje vecka i första hand 5 gånger till. Sedan ska de utvärdera med flera röntgningar-tror de ska göra en ny efter 3 behandlingar igen. Ser det bra ut fortsätter de som nu.
OM det ser bra ut efter de 8 behandlingarna gör de kanske ett längre uppehåll med hormontabletter(om tumörerna fortfarande är hormonkänsliga) och det kan då röra sig om någon till några måndader. Sedan fortsätter behandlingarna igen men det är heller inte säkert att de vågar göra uppehåll om inte kroppen kräver det för att få vila.
Nuvarande behandlingsmetod kommer troligen att pågå resten av mitt liv eller så länge det fungerar. I bland blir cellerna till slut recistenta och då måste de hitta ett nytt cellgift eller att det blir andra biverkningar som kräver förändring.

Äntligen måndag...

Så nu är vi hemma efter den efterlängtade och samtidigt fruktade dagen då domen skulle utfärdas...
Det var BRA!!! Cellgifterna har motat de elaka cancercellerna och de såg en liten läkningseffekt på bröstben och ena axeln. Å vilken lättnad, ni anar inte... var inte så nervös som jag trodde eller så var det det jag var=helt avstängd utom huvudvärken som sprängde innanför skallen. När den änglaliknande mycket vackra(i våra ögon iallafall...) läkaren sa dessa ord bara försvann huvudvärken som i ett trollslag, så hon var nog ingen ängel utan en  fé!

Nu är jag så trött att  ögonen går i kors, tar nu och kryper i säng med ett nöjt smil... Go natt........

Söndagkväll

Ja så var då helgen slut för denna gång. Det har varit lugnt och skönt med härligt väder. Rolf har hållit på i trädgården och kört skräp till tippen medan jag pulat lite här inne och suttit ute där i mellan. Idag åkte vi till skogen med kaffekorg med oss. Han gick en långtur medan jag tog en sovlur...rimmade inte men nästan. Det blev bara Bonnie och Mocha för Kinna var på agilityträning. Hon hade klarat hela banan utan avbrrott för annat-typ hästskit och sådant-så Emelie var jätte nöjd med henne. Det är så roligt att hon får komma iväg och jobba lite, för jag orkar inte göra näsan något med dem och Rolf har fullt upp med jobb och allt jag inte orkar men borde ha gjort.

I morgon är det dags för röntgensvar så vi får väl se hur domen lyder. Jag hoppas naturligtvis på att cellgifterna har tagit på tumörerna och att vi får fortsätta på denna behandling, men har det inte det så blir det att börja om från början igen. Men det är ingen idé att fundera så mycket på det nu innan...(jag gör nästan inget annat...) vi kan ju inte påverka resultatet ändå.
Jag hoppas allt är bra och då kommer jag att skriva här i morgonkväll, skulle det vara negativt kanske jag inte orkar...vet ju inte hur man reagerar.
Men nu ska jag lägga mig och lyssna på senaste ljudboken, En helt annan historia av Håkan Nesser - hittills verkar den lovnade.
Anmäla till utställningen har jag helt glömt bort....hur jag nu kan göra det... men jag får hoppas på att ägare och kanske fordervärdar också anmäler, annars får vi väl stå över denna vår - det kommer fler hoppas jag! Jag har så dåligt samvete för alla jag skulle/borde ringa om både ditt och datt...speciellt ditt eller var det datt... hoppas ni har överseende med mig.

Håll tummarna för mig i morgon - måndag! Nu sover jag snart....