Seg och kall

Jag försöker logga in och det går inte, gång på gång men så kommer jag ihåg -Jag har skrivit med stora bokstäver! Så nu funkade det. Så seg man kan vara i detta huvud. Skulle ringa apoteket och be dem beställa tabletter hit till Hemse men det har jag naturligtvis glömt så i morgon får jag ragga för då är de slut. Har jag riktigt otur blir det en tur till stan, så irriterande. Det går åt en helt del extra just nu även om jag har fått hit en mycket arbetsvillig "slav" denna vecka som heter Marie. Hon har tagit morgonrengöringen i valplådan och det känns verkligen i hela min kropp att jag slipper. Att göra det var okej men sedan har jag ont av det hela dagen men nu slipper jag det och det tackar jag inte nej till. Dessutom har man någon trevlig att parat både hund och sjukdommar med. Inte för att det är något fel på er andra men det blir lite speciellt när hon bor här. Det är så roligt att få visa gammla hundbilder och berätta om sådant man varit med om i detta hundliv. Kan man föra lite historia vidare så är det ju alltid kul.

Förra vecka var vädret så fint, rätt kallt och blåsigt men sol. Idag har det regnat mer eller mindre hela dagen, hoppas det torkar upp till i morgon. Både jag och valparna vill vara ute så mycket som möjligt. Jag älskar att få vara ute i solen och få den härliga värmen som den ger. Min kropp fryser ju för det mesta så det är väldigt värdefullt att få denna sollampa att värma oss frusna sjärlar.

I dag har jag varit på vattengympa - tur Lena att du ringde annars hade jag missat allt eftersom jag sov så gott! Nu kom jag upp lagom för att göra det jag orkar innan jag börjar huttra i den varma bassängen. Det är jätte skönt och sedan får man värma upp sig i bastun en lite stund och fundera över hur människan som är där kan vara brun, precis överallt.... det är för mig en gåta hur det går till. Men det gör ju att jag får tänka på något annat än det vanliga ;-)

Jag får lite dåligt samvete för att jag inte orkar skriva och svara på brev jag fått. Det finns helt enkelt inte ork och tid, det har ni väl förstått med tanke på hur ofta jag skriver på bloggen också. Skulle vilja göra så mycket men det går helt enkelt inte. Det blir bättre när bäbisarna har åkt, eller de flesta. Nu känner jag att min nacke och benen inte vill sitta här längre, dags att stänga ner för i dag och dra sig till sängen. Ska försöka skriva lite mer snart igen! Ni får väldigt gärna fortsätta skriva, jag läser det jag får. Till exempel Marie G...ja du vet själv, jag hoppas kunna få komma och se ert nya hus när det kommit upp och vem vet - jag kanske kan orka måla lite!


Lite...

Herregud va lite jag hinner....eller orkar fast jag orkar faktiskt jättemycket! Jag får på någotvis energi av valparna samtidigt som jag är så trött att jag inte orkar bry mig om hur jag ser ut. Jag skulle ha klippt mig för 14 dagar sedan men har inte haft ork att tänka på det. Jag ser helt enkelt mig själv i spegeln...jag borstar tänder men då tittar jag på tänderna... På något litet sätt är det rätt skönt men samtidigt blir jag lite trött på mig själv och undrar vad jag gör. Dagarna tar slut allt för snabbt och så fort jag lägger mig i sängen så somnar jag oavsett om jag har besök eller inte. Det är på sådant jag förstår att jag är mer trött än vanligt.

Vi ska hitta på namn "pappersnamn" till valparna men inte ens det har jag haft ork till men NU måste vi göra det för tiden går snabbt och det är högtryck på Kennelklubben så vill vi ha papperen till de är 8 veckor är det hög tid att få till det. Vi funderar på motorcyklar...vi har haft Triumph och Honda - dessa kullar blev mycket lyckade med undantag av någon vovve som blev sjuk- så det känns som ett bra val men vi ska få ihop några snygga namn...det får ju inte heta Tex321 eller något sånt.
Sedan finns det väl kanske snygga bilar också....ja vi får se. Är det någon som har en idé så välkommen att föreslå!! Nu ska jag sova, de berömda 7 kvartarna i timmen...eller vad det är man brukar säga. I morgon kommer BF med dotter och dotterdotter och det ska bli jättekul. Sedan kommer Lina och ännu en dag senare kommer Kitty!! Det är så härligt att få ha alla dessa mina vänner och "barn" här i flera dagar. Hoppas inte de läser detta att jag är trött för då kommer de väl inte....men de får väl jobba när de kommer! Jag tänkte ligga, äta praliner, dricka kaffe och kanske någon matbit om jag måste! Men passa på att vila?? Vad tror ni om det?! Det låter väl bra och höglöpande Sally ska bo hos Susanne så det jobbet med att passa henne för hanhundar slipper vi också - Å så bra man ska få det!!   Jag måste bara fixa pralinerna....

Det borde inte finnas sådana bilder....jag blir såååå sugen!! Det skulle nog kanske vara förbjudet....men bara kanske!