Glädje

Glädjande besked!! En av mina läkare ringde och rapporterade att cellgiftet gjort nytta! En av de runt 10 tumörerna i levern var helt borta och en hade krymt så nu vet vi att det gjort nytta. Härligt - så nu blir det fortsatt behandling med detta cellgift - Taxotere- i kanske 3 kurer till. Nästa är i morgon och tyvärr så har kroppen blivit sämre och sämre för varje gång men när läkaren frågade om jag orkade fortsätta svarade jag - Med det resultatet orkar jag ALLT!!! Hon förstod hur jag menade men OM jag tyckte det var för jobbigt kunde de kanske hitta något annat... MEN det vill inte jag utan nu kör vi på med detta så länge de tycker och sedan behöver väl kroppen kanske få vila lite för att hämta sig.

Har inte haft så bra provsvar på senare tid, Immunförsvaret har varit i väldigt dåligt eller snarare inte funnits alls. Men jag har lyckats hålla mig frisk ändå som tur är och tandläkaren lyckades fixa allt utan att det hände något. Jag fick några dagare pencillin för säkerhetsskull och det gjorde väl sitt till att det gick bra.

I går kom Tilde och det gör att man orkar ännu mer! Den härliga ungen gör mig lycklig bara av att man tittar på henne. Hon har fått 3 tänder som hon gillar att visa upp. Hon har lärt sig en väldigt fin grimage som inte föräldrarna tycker är till hennes fördel, hon ser lite halvgalen ut när hon gör den. Jag ska se om jag hinner fånga den på bild - allt går ju så fort och jag är inte världens snabbaste. Jag blir bara lycklig när jag ser henne med eller utan grimager.

Nu måste jag sluta för de ska komma och spruta mot myror och getingar...hoppas jag!

Röntgad

Ja så har jag varit på röntgen idag och det gick bra. En ny sköterska var det på onkologen och hon var väldigt duktig på att skicka. Hon satt länge, länge och klappade på handen och till slut så sa hon att ny kör vi! Det funkade direkt och hon fick även i en rosa nål som är den de vill ha i första hand. Den nål de sätter ska helst hålla för ett så hort tryck som kontrasten funkar  och det gör inte så mycket om den skulle gå sönder  redan innan. Hur som så kom de in i ådran ordentlligt utan att den sprack.

Efter denna pers så gick vi tillbaka till röntgen med rullstolen vi lånat där( alla var upptagna när vi kom).

Nu har jag suttit och somnat flera gången med kaffemuggen i händerna, ren tur att jag inte tippat ut allt.
-

NU ska jag lägga mig för ögonen går inte att hålla uppe!!!
Jag kanske skulle läsa igenom saker innan jag lägger ut dem...inte bara trycka på tangenterna utan att se VAR jag har fingrarna!
Ni som hunnit läsa vad jag skrev förut fick sig nog en funderare i HUR mycket jag redan sov innan jag började skriva.


Jag var väldigt trött i går efter våran(Susanne och jag) tur till stan. Men allt gick bra och jag fick klartecken för att laga den senaste av trasiga tänder. Fast mitt immunförsvar är väldigt dåligt, därför får de bara laga, inget mer och dessutom ska jag be om en penicillinkur i förebyggande syfte.

Vädret är fortfarande soligt och väldigt varmt. Jag mår väldigt bra av det men många gör det inte. Både mina föräldrar och svärmor mår illa av denna värme som verkar vilja stanna över vårt avlånga land.
Lite regn skulle inte skada för allt brinner upp. Våran förut så gröna gräsmatta är nu helt brun och det bara knastrar när man går på den.

Nu ska jag vattna mina krukor lite så att dessa kan få blomma och liva upp det torra lite.