Tisdag med snurr


Så är det tisdag igen och det mesta snurrar. Hoppades på att det skulle sluta men det gör det inte och illa mår jag hela tiden. Bestämde till slut att det var lika bra att ringa till sjukhuset och be dem kolla lungan och ta prover när jag ska in på torsdag. Det slutade med att jag ska träffa en läkare mitt på dagen i morgon=onsdag(slipper troligen att åka in på torsdag, får droppet onsdag i stället för att slippa åka in 2 dagar). De ska nog ta nya röntgenbilder på lungan och ta prover för för att se blodvärde medmera som kan vara anledning till mitt illamående och yrseln. Har mått skit i flera dagar och nätter. På nätterna har det gurglat och pipit från andningen. Dagarna har varit jobbiga så fort jag rört mig. Tungandad och känt som om hela magen tryckts upp i halsen på mig så fort jag rört mig. Men de senaste dagarna har varit bättre när jag tagit vätskedrivande för då har det känsts bättre. Men så fort jag hoppar över det så kommer det tillbaka på en gång och tyvärr tyder det nog på att vätskan har börjat rinna till i lungan och då är cancern satt fart igen....jävla, förbannade skit i så fall för då fick jag ingen vila från gifter som min kropp så väl behövde....

MEN igår ficka jag i alla fall trevligt besök och så även i helgen. I lördags kom BF ut och visade sina goa barnbarn...2 av 3 st - riktiga trollungar. Speciellt Leonell som det bara glittrar i ögonen på, han är ett charmtroll med sina mörkbruna ögon.  Det är så härligt med barn och roligt att se barn med hundar.  när de är vana med varandra! Det blir så natrurligt i mellan dem.

I går var Elisabeth här med sitt yngsta lilla gull Frida. Hon är så gullig som en lite docka. bara 3 månader.

När man ser såna här gull så längtar man ännu mer efter sitt eget gull. Just nu ligger det flera tröjor i tvättmaskinen  som jag handlat på nätet till lilla Tilde. Det var REA och då passar jag på att köpa lite roliga annorlunda tröjor. Sedan har jag min docka ...riktiga docka..en sådan som man leker med eller hur man ska säga för man leker ju med en liten Fridadocka också men inte som med en dockdocka! Hur som så håller jag på att sy lite klärer till dockor och tyvärr har jag inte orkat göra något sedan lungan börjat jävlas på rikigt. Hoppas nu bara att det inte är cancercellerna som startat i lungan...men det är väldigt stor risk.

Har packat en väska med kläder om jag skulle blir inlagd för gör jag det inte så blir jag det - inlagd alltså! Men har jag gjort det klart så klarar jag mig. Det har funkat ett helt år nu så jag hoppas det är så nu med! Nu ska jag hänga upp de små tröjorna till Tilde så de får torka innan jag skickar dem till Malmö.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Hoppas verkligen att du fick komma hem.

/P

Postat av: Lisen

Hej hjärtat hoppas allt går bra med alla läkarbesök

Lilla mosters Frida som hon vuxit på 1 månad makalöst

John hadde skrivit på facebook att han längtade hem till Gotland kunde jag inte alls förstå och när jag ser lilla Frida så Gud så jag längtar hem och få pussa henne, men men det dröjer nog ett tag

Många kramar

2010-10-07 @ 19:06:26
URL: http://www.chadnaskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback