Snyfft

    Prickar, det är roligt!

Nu har min lilla docka åkt hem till sin längtande pappa...de fick bara åka om de lovande att komma snart igen! ... nej så hård var jag nog inte...bara nästan. Det blev så tomt när de åkte men det är ju som vanligt och jag orkar inte med lika mycket som jag vill. Har tagit en massa bilder på henne så jag ska kunna njuta av den lilla gumman och sedan får jag prata via webkameran. Tur vi lever i denna modärna tid med dessa möjligheter.

För övrigt så fick jag ju sluta med cellgiftet och på tisdag ska jag till onkologen och få reda på vad som ska ske. De kommer nog att fortsätta med samma cellgift fast en lägre dos...tror jag eller så har de något annat som är nästan lika bra MEN har jag riktigt otur så säger de att de inte har något verksamt medel att sätta in på just min tumörvariant. FAST det tror jag inte att de säger, de har sagt förut att det finns flera olika varianter....tror väl inte de ljuger. Hur som så är fötterna inte bra ännu men de har inte blivit värre så jag hoppas det avtar. Finns väl en risk att de inte vill sätta in det igen om fötterna inte "slocknar" till på tisdag. I morgon ska distriktan komma och ta en massa blodprover på mig. Tur man har venporten, annars hade jag varit nervös även för det.

Lilla Sally fick en konstig svullen och hårlös stor fläck på nosen...vi trodde hon blivit biten av något nere under snön...men jag vet inte. Det ser mer ut som någon typ av exem. Ringde vet. och de tyckte jag skulle smörja med en mjukgörande salva och tvätta med sårtvätt. Blir det inte mycket bättre tills i morgon måndag så skulle jag höra av mig igen. Det har blivit mycket bättre så vi avvaktar och ser om det läker och inte blossar upp igen för då måste vi kolla upp det ordentligt. Jobbigt när man inte riktigt vet vad det är. Rolf åkte upp med henne förra måndagen men då hade veterinären redan åkt och stängt. Kanske lika bra det eftersom det blivit bättre av min behandling.



Jag kommer att åka till Visby på tisd.em och onkologen om det är någon som tänkt komma på besök då. Men på kvällen är jag väl hemma och glad -hoppas jag- lite orolig är jag men det ska väl förhoppningsvis gå bra. Annars är jag hur som hemma på onsdag...ja resten av veckan!

     
Här ser ni ungefär hur mycket snö vi haft här. Det har varit lite smältning här i helgen med duggregn och varmare luft. Fryser det nu som utlovat så vågar jag nog inte utanför dörren. 
  
 
Favorit boken...prasslar så bra!

    
Hon lärde sig äta lite bättre när hon var här. Förut ville hon bara ha mammamat. Sedan fick hon smaka på mammas gamla leksaker också, allt ska ju smakas på.



Sista bilden innan vi åkte till flyget i Visby för att åka till Ängelholm...blev billare än att ta bilen. Här iklädd en av mormor inköpta kläderna.
Fy så jag saknar denna lilla pladderfia. Hon pratar och pratar, ingen förstår något men hon har långa meningar. Oj så go hon är den lilla pluttan, våran lilla docka med sina fina lockar. Ännu kan jag känna hennes vikt och doft men snart är det borta...då blir det dags att fylla på igen!


Kommentarer
Postat av: Monica

Vilka härliga bilder, förstår att du haft en under-bar vecka!Det blir naturligtvis tyst och tomt nu när dom åkt, men tur ändå att ni både kan "ses och prata" med varandra ;-) Nu hoppas vi på bra besked i morgon - det är ju den 2 mars ;-)

Antar att det är fler än vi som ser likheterna mellan Tilde och mormor!

Kramar från oss i Nybro/Monica

2010-03-01 @ 09:12:58
Postat av: Kitty

Underbara bilder :) Du får njuta av dem ett tag :) Kram på er!

2010-03-01 @ 21:03:56
Postat av: Marie D

Kära nån, hon är ju en kopia av dig, helt otroligt!!!

2010-03-03 @ 20:26:01
Postat av: Susanne

ohhå vad söt hon är den ugen. Men jag måste nog be dig att inte sätta in fler såna här underbara bilder för annars blir jag snart mormor ;-) Emelie sa förresten också direkt att -oj vad hon är likt U-B.

2010-03-04 @ 08:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback