Avsluta

Ringde  till Onkologen nu på morgonen och de ringde tillbaka efter att sköterskan pratat med läkaren. Det blev akut - slut! Inga piller mer av cellgiftet. Dubbel känsla...vad händer nu i kroppen, inget som motar cancerdjävulen...men den 2 mars ska jag få träffa en läkare så det är inget långt uppehåll mellan de olika medlen. Får väl en ny variant eller så sänker de det jag haft nu till en ännu lägre nivå. Jag vet inte hur lågt de kan gå utan att det tappar effekten. Men det vet väl de hoppas jag!

Vad som än händer så är jag glad att de snabbt tog tag i detta och förhoppningsvis hinner det inte hända så mycket mer i kroppen av det som finns kvar i kroppen. Men en fördröjning är det väl som ligger kvar och gror lite...så fötterna kan väl om jag har otur bli lite sämre än det är nu.
Hur som så är jag glad över detta beslut och ser fram emot att få besök i kväll och en vecka framöver. Rolf hämtar dem vid flyget efter jobbet i kväll. Vi har fått låna både bilstol och barnvagn av Per och Lena, jätte tack för det! Man tar sig ingenstanns med en 5 månaders bäbis utan vagn eller härstol. Bärsele går en stund men det blir tröttande för axlar och rygg rätt snabbt.

Vädret är tydligen klass 1 varning, Lina har full koll på hur flygvädret ser ut eller om det är Jimmie....han är ju så klart rädd om sina tjejer och vi med!

Nu ser vi fram emot en skön insnöad helg! Ved till brasan ...ska tömma den på aska nu och torka av luckornas glas så vi ser elden. NJUT!!! NU skiner SOLEN här!!!

Kommentarer
Postat av: Marianne Clémentz

Vad härligt det låter med solen, den har vi inte sett på länge här, bara snö snö och åter snö. Mer ska det visst komma i natt.Jag vill ha vår och se blåsippor!

2010-02-19 @ 20:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback