Vräker ner...


Vatten bara vanligt vatten...

Oj vad det regnar och blåser. Hoppas det avtar till helgen och helst någon dag innan så allt vatten hinner rinna ner och torka upp på marken. Det är nämligen stor hundutställning till helgen och det kommer flera 1000 hundar till Visby. Jag kommer troligen inte ens att orka åka in för att se, känns konstigt. Jag som alltid varit med där...känns det som i alla fall och haft med hundar ...många hundar. Detta år blir ett världsrekorddåligt år för oss på detta område. Men vi har i alla fall med 2 småpojkar som ska lufta sig lite för träningsskull. Robyn ska visa sin egen Nike, hon är jätteduktig och speciellt med tanke på att hon bara är 11 år(fyllde i måndags...och jag glömde fast det var bild i tidningen...hon vet att jag är glömsk som tur är)och jag hoppas hon ska lyckas bra. Mamma Pernilla ska visa Robyns pappas och min Benji...jag äger en liten del av honom men mest är det Kenneths byggjobbarhundkompis. Men det är lite kul för jag tror han känner att jag är lite hans matte för han kommer alltid och gosar lite extra med mig när han är på besök...jag vill tro att han vet att jag är lite matte...är nog inbillning eller så är det för att han kommer ihåg mig från han var valp-vilket nog är mest troligt.

Hur som helst så kommer jag med all säkerhet inte att kunna åka in dit eftersom jag får cellgift i morgon - IGEN...jobbigt eftersom det bara blir jobbigare för varje gång. I går fick jag äntligen röntgentid, den 6 sept.tror jag det var, efter den kommer jag vara jättenervös fram till läkarsvaret. Ser allt bra ut så kommer det bli uppehåll från cellgiftet några gånger så att kroppen får vila. Vad de sedan hittar på får vi veta efter ytterligare en röntgen. Ni förstår hur mycket nervspänning det är hela tiden som en tidsinställd bomb. Fast tidsinställd är nog fel för jag vet ju inte när den kommer att exprodera. Lite mer rysk roulette över det hela!

Nu är det dags för lite vila igen!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Det är klart att Benji vet att han är din också. Kenneth hotar ofta med att "han annars lämnar ut honom till U-B", då han hittar på något bus. Äter upp mattan eller "råkar" få hål i en strumpa som någon tappat på golvet, eller råkar få till en grop i gräsmattan.

Men det är kanske de han vill, komma ut till dej alltså. Det är kanske därför hoten inte fungerar något vidare?

/P

Postat av: Ulla-Britta

Klart att det är därför!! Har ni inte fattat att det är så han vill ha det. En liten semester i Alva...det kanske är jobbigt att vara "bygghund". Fast jag vet att han har det jätte bra hos er och får mer motion hos er så det är nog tur det är som det är för honom.

2010-08-25 @ 21:23:47
URL: http://rindi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback