Tisdag med besök

Morgonen var som vilken dag som helst, plocka lite uppe med tvätt och få igång kroppen lite. Sedan ner och äta frukost tillsammans med hundarna…eller de har ju redan ätit med Rolf några timmar tidigare…då jag sover som godast!


Efter det är det diskning samtidigt som jag lyssnar på ljudbok eller pratar i telefonen. Oftast är det mamma eller Lina som ringer. Efter detta var klart gick jag ut och hängde tvätt… jättejobbigt och vingligt… kanske är därför jag har så ont på insidan där senaste dränet suttit?? Fast vad har det för samband…muskulärt möjligen, men det var ju inte den armen jag hade tvätten på det var ju på vänster…. Konstigt är det och jag har väldigt ont i mellan åt som om någon sticker in en kniv rakt i mellan revbenen.  Vi får vänta och se om det blir värre så blir det Akuten men ännu står jag ut! Dålig effekt av mina piller på det – tyvärr!


Sedan kom Pernilla Å och Robyn för att visa upp de små pojkarna + plocka på ulltussen Mocha. Susanne brukar ta en stund då och då på lilla Mocha men det har varit så mycket att det räckt till flera….. Men NU börjar hon äntligen se okej ut. Det är lite kvar och förhoppningsvis släpper väl lite av sig självt också. Jag gillar inte att ha hundar som ser ut som lurv tussar! Har aldrig haft det och har inte tänkt börja med det nu heller. Jag vill att folk ska se att SÅ ska de se ut och inte som ruggugglor! Är man uppfödare så vill man ju inte folk ska se dem ovårdade. Men när kroppen inte orkar så blir det lite si och så….men med hjälp av Susanne och Pernilla har jag lyckats med alla utom Mocha. Har alltid varit bortskämd med bra pälsar och det är jag väldigt glad över.  Men, men lite lurv kommer på alla på vissa ställen så plocka behöver alla även om det är lite.


Efter en trevlig fika, koll på de små odågorna så åkte de hem igen och jag la mig i soffan för att kollade lite ´lite på tv. Sedan fick jag pytt i panna som inte var god…eller det var den väl men aptiten var inte på plats – som vanligt. Lite jordgubbskräm till efterrätt var okej och det kan jag nog tänka mig en liten skvätt till innan jag går upp(fel – åker upp) och lägger mig!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Skönt att höra att Mocha fått sig en omgång av Pernilla. Min förkylning blev en av värsta sorten. Så jag får hålla mig borta både från dig och dina goda kakor och hundpromenader någon dag till :-(

Kinna ligger och blänger på mig för att jag är så tråkig. Hon saknar nog också de andra hundarna. Hon är nu inne i matvägrar perioden, men är lite rund ändå och hon mår ju bra så det är nog ingen fara med det. Nu ska jag göra som du sa och sova bort den dumma förkylningen. Tänker på dig. Kram

2009-09-09 @ 14:06:51
Postat av: Pernilla Å

Ja du Susanne, omgången med Mocha blev bara en "knäplockning" som nog inte blev så snygg i slutändan. Lite jobb till dej kvar alltså ;)

/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback