Onsdag....eller?

Jag tror det är onsdag, alla dagar är så lika. Jag hoppar till och tror det är röntgen som ringer om en akuttid till dem för att göra en skickt CT röntgen + ev.ultraljud...men icke. Var på akuten i fredags för min feber och där tog min mkt noggranna läkare Johanna alla möjliga prover och sedan skulle jag på röntgen. MEN det var så många före att då skulle de nog behöva lägga in mig och det ville jag inte. Jag har legat där sista månaden och har inte lust att ligga där ingen. Då kom hon på att då ber jag röntgen ringa dig så fort de får ett hål och då blir det i helgen eller i början av veckan...är onsdag början, det är väl mitten eller??
Hur som så får jag börja söka efter min röntgen idag. De har tel.tid 1 timme vilket brukar vara hopplöst att komma fram på men jag har inget val. Veronica(valpköpare, vän och arbetar på Inf.avd) skulle säga till min läkare idag att det inte hänt något. Det är så skönt att ha hjälpande händer lite här och där, inte minst när man ligger inne. Det är alltid lättare att prata med någon man känner väl och som känner till allt runt en när man blir lessen och behöver prata av sig lite. Annars är personalen på Infektionskliniken helt fantastisk, faktiskt ALLA. De är så gulliga och tycker såååå synd om mig...och det känns väldigt skönt ibland. Man känner sig lite som ett barn som alla "duttar" med. Kan ju säga att var det i normalfallet U-B skulle hon inte gilla "duttningar" men när allt jävlas och går emot så blir det något helt annat.

Jag har febern konstant på 38-38,5 vilket tar väldigt mycket på kroppen. Vikten har rasat och det är väl mest muskler för det har jag ingenting kvar. Det enda stället det finns något är nog på magen eftersom den drar mig upp ur sängen eller soffan typ 30 gånger om dagen. Jag orkar bara vara uppe en liten stund och oftast så försöker jag då göra något som laga mat, städa lite eller något med hundarna. Det slutar alltid med andnöd och totalhaveri i soffa eller säng. Det finns liksom ingen ork alls - jävligt jobbigt - det är fult att svära...men ibland får man det för det hörde jag en präst säga en gång. Han tyckte däremot att man skulle inte säga jävla gott, snyggt eller likn. men om någon var dum eller det var något negativt så kunde man gärna understryka det med jävla! Det tyckte jag var klokt sagt och därför lever jag efter det nu!

Tack för alla fina kommentarer om mitt lilla gullegryn Tilde - Alla mormödrar tycker väl att ens barnbarn är det vackraste i världen. Jag hade en annan mormor/farmor här i går på ett litet besök. Det var BF som var hemma på ön fast de säger inte hemma om ön längre utan det är uppe i norr där de bor sedan flera år. Jag fattar inte hur fort tiden går... känns som det var förra året de flyttade men det är ju kanske 5 år sedan...??

Jag har beställt en ny kamera, den andra gick ju sönder. Det var på bra kampanjpris på Zyberphoto för Canon Ixus 95 man fick både väska, ett stort extraminne + ett extra batteri...det valde jag till utanför men allt detta för 2200 kr. Det tycket jag var väldigt bra så är det någon som funderar på en kamera kolla gärna där. De hade många modeller på kampanj just nu. Jag frågade Rolf om han kunde tänka sig att fota med en rosa kamera...och fick svaret att va spelar det för roll... Så då blev det en rosa! Han sov när jag frågade så jag vet inte om det var ett sanningsenligt svar men det skiter jag i. Den är lätt att hitta om den lyser lite!

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost!


Kommentarer
Postat av: Birgitta

ja vi hade sammanträde i mormorsklubben igår :)

Postat av: Marianne Clémentz

Ja du, det verkar träligt det där att få vänta och vänta, men idag är det atorsdag och då kanske det har hänt något på röntgenfronten.

PS, Nemo verkar må lite bättre nu tycker vi men det går alltid lite upp och ner men ändå.

2009-10-01 @ 19:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback