Försöksutsläppt!

Nu har jag varit inlagd sedan i söndags IGEN!! Denna gång var det en tarmbakterie som jag fått av penicillinet...på något vis och som slog ut alla andra goda bakterier som ska finnas i tarmen. Detta gav mig hög feber och diarré. Nu har jag varit hemma sedan i går eftermiddag när min ängel Susanne hämtade mig efter att hon slutat sitt jobb i skolan. Jag fick åka hem för att jag varit feberfri i 2 dagar....MEN vad händer i går kväll... JO FEBER IGEN...38,8. Sedan vaknade jag med 38,5 och där har det hållit sig sedan dess. Nu i kväll var det bara 38,3 man får glädjas åt det lilla.

Är jag inte feberfri i morgon måste jag ringa till avdelningen...jag vill inte bli inlagd igen! Har jag tur så är det kanske så att på sjukhuset fick jag penc.dropp rakt ut i blodet och nu tar jag tabletter. Tänker som så att kanske tar det längre tid för tabletterna att göra effekt och då halkar kroppen efter lite och så får jag feber igen?! Hoppas det kan vara så för då kan jag ligga hemma och vänta på att bli feberfri lika väl som att komma in dit och bli det med dropp som då åter igen ger falska nyheter eller vad man ska kalla det för.

Bortsett från det så såg lungan och vätskan oförändrad ut på den vecka det var mellan röntgenbilderna. Det kändes väldigt skönt och läk. tror inte att det har något med lungan att göra utan är av penicillinet.
Jag har ju så klart fått byta sort och det höll också på att gå åt helsike. Andra gången de gav mig det fick jag en allergisk reaktion men både jag ock läk. tyckte att vi kan väl prova en gång till och då gick det bra. Jag stoppar i mig så himla mycket piller just nu så jag nästan kräks varje gång de ska ta. Men med ett glas fil går det mesta och så finns det Pimperan som är mot illamående som funkar för det mesta.

Hundarna var så glada när jag kom hem. Bonnie låg på mina fötter hela kvällen, Sally ville också vara med men hon skulle prompt lilla mitt på bröstet och det klarar inte min ömma kropp. Mocka höll sig lite för sig själv men kom till slut och ville vara med. Stella hade åkt hem med Susanne för att träna lite agillity och göra Kinna glad. Hon är så lycklig när Stella är där. När jag inte orkar något utan känner mig mest som en sliten skitig skurtrasa så är det rätt skönt med något mindre antal hundar. Men jag hoppas det ska fixa sig snart så jag kan börja röra på mig och kunna göra något. Emelie har varit här och lekt med hundarna varje dag medan jag varit inne på sjukhuset. Det funkar så bra tack vare henne! Tack Emelie!!!!

Nu ska jag lägga mig för ingen del av kroppen vill sitta här längre. Hoppas jag orkar skriva lite snart igen. Men nu vet ni i alla fall att jag är hemma (just nu i alla fall)


Rolf gick med  Stella på viltspår i lördags och fick ett 1:a pris - så jättekul. Han hade bara hunnit träna en gång men hon klarade flera viltstigar och andra viltstörningar så Rolf var väldigt nöjd. Tack familjen Löthberg för att ni har tränat henne bra!!! Ska nu "bara" ha ett 1.a pris till så blir hon SVCH men det är ju inte säkert det går lika bra nästa gång...allt kan hända, det vet alla som håller på med spårning. Nästa gång kanske det sitter en hare i spåret och då vet man inte vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Monica

Åh, så skönt och se att du är hemma igen! Hoppas nu bara att dina tankar ang. febern stämmer. Tur att du har ett antal "värmedynor" (hundar) att ta till när du blir frusen, det är skönt med en liten varm, hårig kropp intill sig när man blir "hurven" ;-) Min "värmedyna" är mest för fötterna, men det är också skönt!

Sköt om dig och låt kroppen vila, så kan du snart åka iväg och vara Mor-mor på nära håll!

Stor Kram fr. oss i Nybro

2009-09-24 @ 08:39:17
Postat av: Pernilla Å

Vilken tur att du/Ni har Susanne och Emilie. Måste vara guld värt att ha dessa fantastiska människor i närheten, de som aldrig tröttnar och alltid ställer upp. Hoppas nu att Stella kan visa framtassarna på agilitybanan. Två av sönerna är väldigt pigga på agility verkar det som. Tunneln, säcken och slalom har de testat och de är så med på noterna. Hoppas det håller i sig och hoppas det finns förare till båda busbröderna, för jag orkar INTE träna upp någon kondis för att hinna med i deras tempo, haha!

/P

/P

Postat av: Marie

Välkommen hem. Hoppas du får stanna hemma och bli så frisk att du kan få ge dej ut på barnbarns-resa inom kort.

Själv ska jag resa söderöver imorgonkväll. Målet är Danmark och en kavaljer till Tindra som nu är i löp. Han är såklart redan utsedd. Skulle egentligen varit i Enköping och startat Raska i helgen, men det går ju inte när det är löp både här och där.

Kram

Marie

2009-09-24 @ 16:17:11
URL: http://eirams.blogg.se/
Postat av: Marianne Clémentz

Håller tummarna att du får vara hemma nu och blir feberfri så att du kan åka iväg.

2009-09-24 @ 19:49:41
Postat av: Carina

Skönt att du är hemma igen! Har kommit hem från Sthlm idag. Underbart att få träffa barnbarnen och skämma bort dom! Visste väl att Stella skulle klara det! Vi har gått x antal kurser och i början var hon lite osäker, men när hon fattade vad det gick ut på var hon kanon!! Är så stolt över "våran" Tell-Pell! Garanterat klarar hon sista spåret o blir champion!! Sköt nu om dig så du kan resa till ditt barnbarn. Jag lovar att man blir fånigare än nånsin!! Kramisar!

2009-09-24 @ 22:20:35
Postat av: Mariell

Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket, ögonen går i kors under ögonlocken som envist trillar ner!

men eftersom jag åker till hälsingland i helgen oc här bort en vecka så ville jag kolla in din blogg och se om du skrivit något...

Skönt å se att du är hemma och hoppas du får fortsätta vara det!!! Det är ju där du hör hemma...



Nu skall jag och mina trötta ögon packa det sista och sen sova!



Kram och ta hand om dig när jag är borta (som om jag tagit hand om dig när jag var hemma... men jag tänker på dig i alla fall!)

2009-09-25 @ 00:00:56
URL: http://marielldahlstrom.wordpress.com
Postat av: Marie Lu

Grattis Rolf och Stella!!! =)

Borta bra men hemma bäst...skönt för dig att få komma hem.Här går så mycket förkylningar, hosta, feber m.m. var och varannan är sjuk, inklusive jag och jag antar att gotland inte slipper undan...så var rädd om dig med tanke på det.Var noga med handhygein.

Det var väl en envis kroppstemp/infektion du har råkat på...dropp är bland det effektivaste men tabletterna borde hjälpa ganska snart...du kanske behöver en annan sort.

Så det blev inte lill-britta ;)OK! Tilde duger väl det med ;) för det är väl Tilde hon ska heta? =)

Har du tittat på kläder till henne...åhh..det finns sååå mycket sött och tufft till dom små =)

Hoppas du snart får hålla och lukta på henne =)

Kämpa på! Många kramar Marie



2009-09-25 @ 09:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback