Måååndag moorgon...

Ja så var det måndag och jag har lyckats förtränga att jag ska till läkaren idag...ja typ hela helgen. Det var först i gårkväll som det kom krypande på mig och kändes lite jobbigt. Det är ju inga nya röntgensvar som ska tas ställning till men detta med annan behandling OM jag fortsätter att gå på penicillin och har feber??? Det gör mig lätt svettig...och ångestfull. Men det visar sig vad de kommit fram till om de nu hunnit prata så som var tänkt...det kan man inte lita på fullt ut...de vill mycket men tiden räcker nog inte till för dem.

Helgen har varit rätt lugna, eller den har varit lugn bortsett från att jag har haft jäv...ont i ryggen, värre än vanligt. Vet inte varför men det är kanske dags att höja grunddosen av morfinet igen. Det känns lite motigt, det är ju redan nu "soppigt" i mitt huvud men man vill ju inte ha ont heller. Man höjer bara lite och skulle det inte märkas någon effekt kan man alltid plocka bort det igen.

Va konstigt det är att vara ordblind som jag är eller dyslektiker som det heter nu för tiden. En sak när man skriver för hand att man tar b i stället för p och så men det är samma sak på datorn...man tycker att tangenterna sitter på helt andra ställen men så hårt sitter det i hjärnan. Jag skriver jätte ofta fel bokstav och blir lika förvånad varje gång att det funkar så i huvudet. Jag tittar inte på tangenterna när jag skriver, lärde mig en gång för länge sedan maskinskrivning och det sitter i. Det är väldigt mycket enklare när man kan det så denna oväsentliga kunskap kom till nytta med datorns inträde i hemmet. ALL kunskap är bra kunskap, det visar väl bl.a. detta!

Men detta med dyslexi är intressant. Nu ska jag äta frukost för om 1 tim kommer Åsa och Isa förbi en liten stund. De ska till Hemse och passar då på att visa upp sig och leka en stund med Sally. Nu i veckan får jag annat fint besök också för BF kommer ner. Så denna vecka blir det fullt upp för en sjukling som mig, jag orkar ju tyvärr inte så mycket som jag skulle önska! Men det tar inte lika mycket energi som det ger med ett besök!  NU frukost!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Oj va du är morgonpigg! Härligt fast dimman ligger tät. Håller alla tummar jag har för dej idag, som vanligt.

/P

Postat av: Elisabeth Jacobsson

God morgon Ulla-Britta!



Håller tummarna idag! Kramar från Elisabeth

2009-10-26 @ 09:15:54
Postat av: Marie Lu

Håller tummarna för dig idag.

/kramar Marie

2009-10-26 @ 10:41:34
Postat av: Tina/Kattis

Håller tummarna för Dig idag också som så många gånger tidigare, men det verkar hjälpa lite i allafall!!!

Så underbart härligt att BF kommer över på besök, det gör dig gott till Er båda!!!!

Härligt att Sally får röja av sig med Isa så kanske hon är lite lugnare till eftermiddagen eller när du skall vila så andra saker får stå i fred :) DEt är alltid skönare när hundarna är trötta och vill bara vila för då kan man liksom slappna av mera, med gott samvete, annars är man ju rädd att dom skall sysselsätta sig med något under tiden!!!



Kram till Dig som vanligt Ulla-Britta!!



//Tina/Kattis

2009-10-26 @ 12:04:28
URL: http://www.lordcaalveerts.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback