Lite...

Herregud va lite jag hinner....eller orkar fast jag orkar faktiskt jättemycket! Jag får på någotvis energi av valparna samtidigt som jag är så trött att jag inte orkar bry mig om hur jag ser ut. Jag skulle ha klippt mig för 14 dagar sedan men har inte haft ork att tänka på det. Jag ser helt enkelt mig själv i spegeln...jag borstar tänder men då tittar jag på tänderna... På något litet sätt är det rätt skönt men samtidigt blir jag lite trött på mig själv och undrar vad jag gör. Dagarna tar slut allt för snabbt och så fort jag lägger mig i sängen så somnar jag oavsett om jag har besök eller inte. Det är på sådant jag förstår att jag är mer trött än vanligt.

Vi ska hitta på namn "pappersnamn" till valparna men inte ens det har jag haft ork till men NU måste vi göra det för tiden går snabbt och det är högtryck på Kennelklubben så vill vi ha papperen till de är 8 veckor är det hög tid att få till det. Vi funderar på motorcyklar...vi har haft Triumph och Honda - dessa kullar blev mycket lyckade med undantag av någon vovve som blev sjuk- så det känns som ett bra val men vi ska få ihop några snygga namn...det får ju inte heta Tex321 eller något sånt.
Sedan finns det väl kanske snygga bilar också....ja vi får se. Är det någon som har en idé så välkommen att föreslå!! Nu ska jag sova, de berömda 7 kvartarna i timmen...eller vad det är man brukar säga. I morgon kommer BF med dotter och dotterdotter och det ska bli jättekul. Sedan kommer Lina och ännu en dag senare kommer Kitty!! Det är så härligt att få ha alla dessa mina vänner och "barn" här i flera dagar. Hoppas inte de läser detta att jag är trött för då kommer de väl inte....men de får väl jobba när de kommer! Jag tänkte ligga, äta praliner, dricka kaffe och kanske någon matbit om jag måste! Men passa på att vila?? Vad tror ni om det?! Det låter väl bra och höglöpande Sally ska bo hos Susanne så det jobbet med att passa henne för hanhundar slipper vi också - Å så bra man ska få det!!   Jag måste bara fixa pralinerna....

Det borde inte finnas sådana bilder....jag blir såååå sugen!! Det skulle nog kanske vara förbjudet....men bara kanske!

Kommentarer
Postat av: Monica

Det är inte det lättaste att komma på bra/roliga/vackra namn till valparna, det ska ju gärna vara nåt speciellt också! Vad säger du om "goda - smakfulla" namn som, Cloetta, Marabou, Alladin,Fazer,Anton Berg,Geisha m.fl?

Hoppas allt är bra med er alla i Alva, både 2 och 4-benta ;-) Vi ses snart!

Kram/Monica

2009-05-09 @ 09:34:28
Postat av: Mariell

Jag hörde av en kompis att hennes engelska kompis hade döpt sin son till Canon... varför inte kamera märken? ;) hihi... kanske inte så bra att blanda ihop kameran och hunden föresten...

njut av din "vila"! kram till både dig och Rolf!

och hälsa alla som e på besök!

Postat av: Barbro

Tycker det va en jäkla bra ide pralinnamn till goa valpar! Allra hälst när det är något som du gillar. Men Anton Berg slopa det för machipan är otäcka grejer ler.

Passa på vila nu och götta dig med sällskap av vänner/barn.

Kram Barbro

2009-05-12 @ 22:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback