Vilsen

Var det kontakten?? Eller på/av knappen?? Marie-du berättar så galet roligt. De som inte läst måste läsa inlägget från Marie och det var några fler dråpliga där!

Idag går min hiss som ett jehu...eller ja det är väl som Maja skrev att värmeslingor kanske skulle vara en bra idé...men man kan inte få allt.

Tror jag har drabbats av sömnsjukan, har sovit 3 timmar i eftermiddag och 1 timme i kväll men inte är jag piggare för det.  Men det beror nog på att värken inte vill ge med sig i min jobbiga rygg och i VÄNSTER ben som omväxling, det brukar vara höger. Skit samma vilket det värker i, jobbigt är det i alla fall.

Nu ska jag berätta hur det kan bli om ni slutar städa och bära ut soporna. • En äldre engelsman hittades död efter att uppenbarligen ha gått vilse i sitt av skräp och sopor överbelamrade hem i Buckinghamshire. För att hitta liket fick polisen skicka in ett dykarlag försett med luftfiltererade andningsutrustning. Dykarna hittade ett komplicerat tunnelsystem genom soporna i husets många rum och efter mödosamt sökande påträffades den 74-årige mannen död. Han dog troligen av törst efter att ha krupit vilse i tunnlarna.(TT) Så vad kan vi lära oss av detta? Jo, bär ut soporna -varje vecka...året runt!!

Bara tanken på allt skräp har nu gjort mig trött igen så nu är det dags för sängen.  Jag vill gärna höra lite av Karlavagnen också, även om det oftast bara blir slutet för att jag fastnar i soffan och det gör så ont att ta sig där ifrån. Allt fastnar liksom...benen blir helt fixerade som på en nalle utan rörliga leder....håller jag på att förvandas till en nalle?? Jag har legat för mycket på fårskinnen i soffan...kan det vara så? ...Bäst jag försöker komma upp här i från! Fårskinnssmittan, inte fågelflunsa eller annan flunsa utan fårskinns/nallesjukan...den som gör att man blir mjuk i hullet och stel i lederna..och sedan får man lockar i pälsen... Det mesta stämmer faktiskt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback