Nu äntligen eller...

Ja så var det då dags att hämta de nya "ögonen", i morgon åker vi till stan! Vi får väl hoppas att ni inte skrattar ihjäl er när ni ser mig...även om jag gärna ser att ni blir glada av att se mig...och jag kommer att SE väldigt mycket som jag inte sett på länge... Allt är kanske inte av godo....

Något som var mindre bra var att lilla Sally nu hittat ett hål att krypa ut igenom.... Tack vare en uppmärksam granne plockades hon upp i bilen och levererades innan jag ens märkt att hon var borta.... Det brukar vara Mocha som är på rymmen men henne såg jag och då var det lugnt...trodde jag! Så nu är det koppelrastning även ute på tomten tills vi fått upp ett tillförlitligt nät eller galler och det måste gå snabbt. Eftersom jag inte kan gå i mellanåt och hur som helst bara korta bitar så är det helgen som gäller, inte en dag längre. Jäkla hund, fast det var inte oväntat...även om jag trodde det skulle ske tillsammans med Mocha och inte på egen hand. Tur man har bra grannar som bryr sig!

Nu är det sängen som väntar som vanligt, känns fortfarnade som jag har sömnsjukan. Lika ont har jag det är ingen förändring vad jag än gör. Det blir verkligen ingenting gjort, men i morgon ska jag till stan SÅ KUL!!! Rullstolen är lastad i fall att vi ska ta den...inte så kul men hellre det än inte få komma ut när man nu ändå är där! Lite kul ska man väl få ha och lite fika någonstanns hoppas jag också vi ska hinna/orka. Trevlig helg till alla!

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja, det klart du skall ta med rullstolen och gå på ett fik!!!!! Det klart du skall ta något gott och bara njuta av utsikten med dom nya glasögonen ler

Jag tänkte igår att man har inte fått sett några glasögon på bloggen här, men det kanske kommer! Ta nu en extra godisbit på kondiset när du fikar och tänker på mig, så jag kan känna hur den smakar ler

Efter som jag nu jobbar på Gynavdelningen, så finns även där patienter med cancer i den nedre regionen om man så får säga och det är ju bara kvinnor vi har förut en och annan killen, farbror som är inlagd för medicin, vi kallar det utlokaliserade patienter, alltså som egentligen skulle ha varit på annan plats, men som inte kan få någon annan plats och kommer till Gynavdelningen.



Nåväl, så finns det dom kvinnorna som har gyn cancer och har även dom metastaser i skelettet, dom är också väldigt trötta och orkar ingenting. Det är naturligt och en process som man inte kan göra något åt, tyvärr. Som doktorn hade sagt till en patient så är denna sjukdomen flackande, att ena stunden kan man känna sig ganska "pigg" för att andra dagen vara helt utslagen.



Nog för att jag tänker på dig varje dag och flera gånger om dagen, men nu är du verkligen med mig på axeln, när jag är på jobbet också. Jag verkligen ser hur du känner dig och hur du mår och jag måste säga att du är BEUNDRANSVÄRD på alla sätt!!!!!

En stor och ömmande Kram till Dig från mig Tina

Postat av: Birgitta

Men vad hände med alla hundgårdsnät ni hämtade hos oss?????

Hoppas du kan ta en fika i stan och äta något mumsigt till, som vi skulle ha gjort om jag varit med.

2009-01-16 @ 08:19:00
URL: http://kamelens.se/blogg
Postat av: Barbro

Hoppas ni får en trevlig helg du Rolf och hundarna. Jag ska jobba e.middag hela helgen. Lite sovmorgon ska det iallafall bli. Kallt ute 14 minus i morse ingen snö och för min del kan det kvitta nu. Trist för dom som vill åka skidor och pulka kanske hinner komma innan sportlovet i feb.

Snart hundpromenaden väntar lite så solen hinner dyka upp blir nog till att klä på lilla Bubba, han gillar det inte.

Jag skulle också behöva göra ett besök hoss optikern så jäkla trist med läsglasögon som aldrig ligger där man behöver dom.

Kramar från Barbro

2009-01-16 @ 09:20:32
Postat av: Maja

Lägligt att det är annons för HELA sex and the city-paketet på din blogg... Har du fått välja det??? Du har ju allt det redan!

2009-01-16 @ 15:52:38
URL: http://www.wedd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback