Regn, regn



Idag har det regnat precis hela dagen. Vi skulle åka på tur till stan eller något annat för att jag skulle komma ut ur huset och få lufta mig lite men det fanns ingen lust till något. Delvis för vädret men även för att jag haft så ont och har ont...
     Vi höll oss vid brasan med vovvar och spelade Yatzy några gånger Pensionärsspelet men då passar det ju för oss! ...mig i alla fall.  
Sedan passade jag på att få lite fotmassage...Bilderna är alla tagna från mitt soffläge...runt om....

 I fredagskväll var det riktig panik här för känseln i mitt vänstra ben försvann och det högra somnade när jag satt och skrev på datorn. Fick hjälp till sängen och efter en stund började det kännas bättre men jag var då helt övertygad om att vi skulle vara tvugna att åka till Akuten. Men vi väntade lite till och det kom tillbaka mer och mer... Det gjorde ont i svanken men gick att hålla undan med morfinet. Till slut kunde jag flytta över i soffan och det kändes okej om än väldigt nervöst. De har ju sagt att om jag drabbas av känslobortfall eller får svårt att kissa eller bajsa måste jag komma in direkt för att då kan en kota ha rasat samman i ryggen...och ni kan ju gissa hur nervöst det kändes och hur ska man göra...?? är det allvar eller är det bara ett ben som somnat för att det kommit i klämm...fast jag inte suttit konstigt. Hur som så bestämde vi att om det kom tillbaka igen skulle vi åka eller ringa efter ambulans. Men det blev bättre och bättre, jag kunde kissa och även gå utan att det gjorde ont. I går vilade jag hela dagen medan Rolf var på jaktprovet i Roma och tittade. Visst jag GRATTIS Siv till din fina framgång på jaktprovet! Synd att vi inte fick se det men eftersom Siv gick sitt prov redan på fredagen så såg inte Rolf det heller. Jätte roligt att en "vanlig" springer kan få lyckas och få väldigt fin kritik! Grattis än en gång...vi tyckte ju förståss att kritiken lät mer som ett 2:a pris än en 3:a men, men dessa domare blir man aldrig klok på ;-) Fast vi tycker ju rätt bra om just denna domare eftersom han har Sallys pappa! Rolf fick träffa honom, Sallys pappa alltså och det är otroligt hur lik sin far hon är. Lika väl som Mocha är en avbild av sin mor....lite bra tycker jag det är att de inte så lika dessa två damer, då jämför man inte lika lätt.
Nu är det dags att vila den värkande kroppen igen...fan, jag skulle ju vara så pigg nu efter de positiva svaren från röntgen och så känns allt så jobbigt....SKIT!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Regnet gör nog sitt till för humöret ler

Som tur var har inte vi haft regn hela dagen.



Förstår att du blev jätte rädd för detta med benen.

Hoppas det lugnar sig lite med värken och att du kanske kan känna dig lite piggare.



Hoppas denna vitaminkram kan ge dig lite till godo

Kram Tina

Postat av: Siv Ödlund

Hejsan!



Hoppas att du kan bli lite piggare igen, och att domningarna inte kommer tillbaka.



Skulle tro att Flax faktiskt låg på en stark 2:a tills hon gjorde ett eget race utanför anvisad mark och kunde fås tillbaka endast med STOR möda och starka röstresurser.

Så jag är MYCKET nöjd med 3:an som lika gärna kunde ha varit en nolla om inte domaren tyckte så mycket om henne för övrigt.



Kram från Siv!

2008-10-26 @ 22:40:01
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Elin

Hej Ulla-Britta.

Jag är med på chattlistan men är aldrig där eftersom ingen annan är där :) men går man med i cancertjejer så finns det alltid någon där.

Hoppas att att du inte har allför ont.

Kramar Elin

2008-10-27 @ 18:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback