Kanske ändå...

 

                                                                         Två sängkompisar på glid nedåt....


I dag såg jag reprisen av "cancerprogrammet" som jag bara såg slutet på igår och som gjorde mig deppig. Men jag tyckte nog det var rätt bra idag när jag såg hela - där ser man va viktigt det är att se helheten...i allt.

Jag måste också tacka för orden om att jag inte är gnällig....några har ringt också idag och sagt samma sak så jag kanske inte är så jättegnällig även om jag känner mig så i bland.
Alla har ju bra och dåliga dagar,  jag kanske kan få ha lite fler dåliga dagar än vad en frisk människa har utan att det är allt för illa?!
Idag har det i alla fall känts bättre och jag fick sova bättre i natt tack vare de nya sovpillren så nu hoppas jag det ska bli lika bra till natten. Har tagit ett piller nyss så jag ska nog stänga ner här innan jag somnar över datorn.

I morgon fyller svärmor 79 år och då firar hon i 2 dagar, vad ska det bli nästa år! Det blir nog en vecka då ;-) Hon är raka motsatsen till min egen mor som ALDRIG fyller år....evigt ung fast hon är 81 år- smart sätt att aldrig bli gammal.
Vi ska till svärmor på söndag för i morgon har hon sina kompisar där och de är ju så gamla....(troligen i samma ålder) så de är så skröpliga, vissa kan inte gå, andra har rollator...de tar stor plast och därför är vi uppdelade på 2 dagar numera. Eller så är det för att hon ska få fira i flera dagar....ja, det är nog därför.

Såg ni Idolerna på tv4 i kväll? Denna gång åkte rätt person ut, äntligen!!! Han var bara en pajas som inte satte värde på något. Han var inte ödmjuk för 5 öre, han ansåg sig inte ha lärt sig något under den tid han varit med där till skillnad mot de övriga som tycker de lär sig massor varje gång.... Kan han verkligen gå genom livet med lappar för både ögon och öron?! Sorgligt i så fall, stackars han. Sedan kan man tycka vad man vill om dessa tävlingar men lära sig saker gör man varje dag OM man är vaken! Nu tänker jag sova och då tror jag inte att jag lär mig så jätte mycket, men vem vet. Kanske är det någon i drömmen som lär ut något intressant.

Lägger in en bild på dagen "fredagspresent" eller har jag födelsedag igen?  Den kom från Emelie -Kinnas lillmatte. Tack Emelie, du är jätteduktig! Ett linoleumtryck på tidningspapper - häftigt och gissa vilken hund som varit modell...? Kinna så klart!!!!

Kommentarer
Postat av: Kitty

Det är så mysigt och se kort på vovvarna! :) Kul att du orkar ta lite kort! =) Vilken fiiiiin tavla! Syns ju så väl att de är Kinna! Häftigt!



Ha en bra dag!! :) Jag och Texas ska göra lussebullar ;) Får väl se hur vi ska kunna slå förra årets bak när vi gjorde alla de konstiga bullarna, hundar och renar och blommor och allt va de var :P



KRAM!! DU är inte gnällig!

Postat av: Tina

Detta med att fylla år skratt och evig ungdom tycker jag att jag har här hemma ler



Tomas fyller aldrig år och säger sig först att han är 17 och sedan att han är 27år men aldrig över 27år. Åldersnojan kan man tycka, men Tomas bara skojas och jävlas lite men glimten i ögat ler



Nä detta med ålder, lägger jag aldrig vikt vid, utan "man gör sig inte äldre än vad man känner sig", så ibland kan man ju faktiskt glömma sin ålder och umgås med yngre ler eller äldre! Det spelar ingen roll, huvudsaken man har roligt och trevligt i sin omgivning ler



Skönt att Din mamma och svärmor njuter av sina dagar ler



Skönt att du fick sova på dom nya tabletterna!



Otroligt fin tavla på Kinna och vad duktig Emelie är!!! Super fin, så roligt för dig att få!!!



Kram Tina

2008-11-08 @ 09:53:14
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se/
Postat av: Siv Ödlund

Gnällig är väl det sista du är! Lite har du väl ändå rätt att klaga. Jag undrar tvärtom hur du orkar vara så positiv ibland.



Kram från Siv!

2008-11-08 @ 22:20:36
URL: http://www.lillhagnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback