Läkarbesök

Idag var det dags igen. Ett läkar besök som var planerat till kl.11.00 men när vi-jag och Kristina-kom dit så hade de kaos och den läkaren jag skulle träffa var tvungen gå med i ronden och ..... ja vi sa att vi kan komma tillbaka senare och så blev det. Då fick jag även träffa min favoritläkare och det kändes bra även om jag inte vet vad vi kom fram till...jag skickades på röntgen som hon ska ringa om i morgonförmiddag. Hon vill kolla om det är cancer i armen och om det är därför jag har så ont eller om det är något annat. Det är rätt jobbigt, tabletterna hjälper inte....och om det skulle vara cancer där så är det nog smärtstråling som gäller.

Nu pratar vi om något annat. Blad...blad och ett och annat blad!
 Vi har köpt flera säckar fincement idag igen så nu blir det nya utmaningar! Det var så kul men vi måste fixa en bänk att stå vid för jag fixar inte att sitta på marken, det har vi nu provat med en väldigt dåligt resultat. Men med en bänk så ska det tillverkas roliga saker här...hoppas jag! Vi får väl se om det går så lätt som vi inbillar oss, men kul har vi. Nu kaffedags!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Vilka fina bad-blad Ni gjort. Nu skulle jag vilja säga att jag nog också ska ta och göra.....men jag vet att det inte blir av. Ska avsluta mina andra
17 000 projekt, säger K.
/P

Postat av: Tina

Vackra löv Du har gjort Ulla-Britta!
Sådana fina löv kan jag nog tänka mig själv:)
Du får ge ut receptet om hur man gör detta:)

Håller tummarna för att det blir mycket bättre eller lite bättre i allafall för dig vad gäller smärta.

Hoppas innerligt att Du får något vettigt besked idag.
Uställningen blev underbar på många sätt, men placeringen på utställningen var katastrof.
Arne åkte ut med en slät 2:a och öppenklass hanarna fick inte ens ett Hp eller CK och då var det ändå hundar som har gått bra tidigare och som både har fått cert och CK???!!!!

Väldigt konstigt blev det i allafall så det blev inget utdelat cert på hanhundssidan. Dom hanar som fick CK var Champion och Veteranhundar och dom alla var champion. Han var mer frikostig på tikarna. Jag har ställt för Tord.Lundborg, men så här har han aldrig dömt tidigare. Har SKK givit mer restruktioner om att hålla tillbaka CK och HP???
Jag förstår ingenting!! Hur kan våra hundar i Sverige bli så fula helt plötsligt?!

Jobbar med min hemsida fortfarande, fast den är snart klar. Jag har bara ett problem och det är..........
Cecilia hade filmat mig när jag sprang i ringen, sedan visade hon detta för mig på sin dator med Windows media player och allt fungerade.
Sedan när jag fick filmen så kan jag inte se denna filmsnutt, vad var det som blev fel?
Hade varit roligt att få med på hemsidan, denna filmsnutt.

Mången kram till Dig Ulla-Britta från mig:)

2008-05-27 @ 09:24:44
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se
Postat av: Ulla-Britta

INTE MIN DAG IDAG...KOMMER INTE IN PÅ MIN EGEN BLOGG. VET INTE VAD SOM ÄR FEL, FÅR VÄL FÖRSÖKA I MORGON IGEN OCH SE OM JAG HAR BÄTTRE TUR.
/Ulla-Britta

2008-05-27 @ 23:41:50
URL: http://rindi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback