Snart

Snart kommer det lite mer om min resa med bilder så ni får veta hur det går till när man får stråling och röntgas...men inte på vanligt sätt. Jag har varit så trött efte hemkomsten att jag inte orkat skriva. Det är en massa bilder som ska gås igenom också och det gör sig inte självt som bekant. Men snart, kanske i kväll eller i morgon. Har börjat skriva men det blir lite snurrigt, ni får nog läsa samma saker om igen ni som läst tidigare...men det får ni stå ut med.

Jag har i alla fall inte så mycket mer ont ännu men det kommer väl. I går mådde jag skit när kvällen kom, men sov ända till 11.oo idag och sedan en stund på eftermiddagen igen så nu kan jag väl inte somna när jag lägger mig FAST jag är jättetrött...men hoppas det går-behövs uppenbarligen för så fort jag somnat sover jag hur länge som helst om ingen väcker mig. Så välkommen in och kolla typ...i morgon igen eller när du har lust. 

Kommentarer
Postat av: Carina

Bra gumman! Du tycks fixa allt!! För min del är det över nu med mamma. En hel månad av 10-12 tim sittande på lasarettet. Allt bra med hundarna. Är bara så trött! Skall inte beklaga mig då du har det så mycket värre!! Tänker på dig varje dag! Nu kan vi börja planera för utställningar. Första (tror jag) blir i Ranslöv. Ev Nyköping oxå. Så fort jag hittar tecken på att Stella löper, hör jag av mig. Jag kan inget om sånt!

Kramar!

Carina

2008-06-30 @ 16:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback