onsdag

Ett litet inlägg kommer här. Soligt och skönt för första dagen i den stora staden.  Vi skulle ha sovmorgon men jag var vaken redan vid 06.00, försökte sova men gick inte...lyssnade på bokskiva men tillslut bestämde jag mig för att gå upp och fixa till min stela kropp inför dagen. När det var klart skrev jag ett sms till Kristina för att kolla om hon var vaken och på hugget för frukost - det var hon.

Vi åt en god frukost och avslutade med kaffe och frukt ute i solen -så skönt!!

Nu har vi åter åkt med taxi till SÖS som Södersjukhuset kallas för av alla här och den resan var riktigt trevlig. En glad utländs taxichaufför, jag sa till honom att han var den trevligaste av alla vi åkt med och då blev han ännu gladare! Man måste ju tala om för dem vad man tycker....även om vi inte direkt nockat de otrevliga, även om man haft lust ibland....nästan.

Sedan in till strålingen som numera tar typ 5-10 min så är det klart. Efter detta landade vi i biblioteket för att se om det fanns lediga datorer och det fanns det som ni ser.

Efter detta ska vi ta bussen för att kolla om jag överhuvudtaget kan åka buss med min onda kropp. Det gäller att testa allt så vi vet för senare resor i framtiden. Vi har bestämt oss för att ta buss ner till stan och därifrån taxi till hotellet, kan inte kosta så himla mycket...hoppas vi.

Idag när solen lyser kanske man kan hitta en glass med chokladsås någonstans...om inte så har väl McDonalds glassar i massor såg det ut som igår när vi gick förbi ett ställe...men då höll jag på att frysa ihjäl-inte läge för glass!

Vi får väl se om det blir något mer skrivet här innan hemresan som vi har bokat om lite senare på fredag eftersom de nu fixat en röntgen åt mig då. Den första tiden jag fick sprack för apparaten gick sönder, men de var snälla nog att stoppa in mig i en liten...liten lucka(måste varit ganska stor annars hade jag inte gått in)för att jag skulle slippa åka en gång till bara för det. De är så hjälpsamma bara de kan och vill....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ville bara säga att hundarna är lika underbara som vanligt. Denna gången var de inte lika nervösa av att komma hem till mig. Kinna och Mocha har busat så mattorna ligger i små högar och det står udda skor lite över allt ;)Idag är jag på jobbet, men hann med tre kvarts promenad i morse, skönt. I morgon och på fredag får de komma med hem igen. Vilken rolig historia det kommer att bli av boardingkortet, fast jag kan tänka mig att det blev lite stressigt och oroligt. Hoppas du får en god glass idag, med mkt chokladsås på. Kram

2008-06-25 @ 12:45:26
Postat av: Susanne W

kommentaren var från mig. Sitter på jobbet och glömde fylla i mina uppgifter :)

2008-06-25 @ 12:46:40
Postat av: Pernilla

Skönt att höra att det är bra med dej, trotts allts.

Ät en glass för mej också.

/P

Postat av: Monica

Tänk att du både orkar och tar dig tid att underhålla oss "blogg-läsare" med dina rapporteringar från stora staden!Hoppas nu att maskineriet håller resten av veckan, så allt blir gjort ;-)......och att du får njuta av många goda choklad-doppade glassar!

Vi tänker på dig/Kram från oss + puss från Ruffe

2008-06-25 @ 18:51:39
Postat av: Siv Ödlund

Tack för ditt bloggande. roligt att du trots allt hinner uppleva något trevligt också. Jag tänker mycket på dig. Sköt om dig!



Kram från Siv!

2008-06-26 @ 09:39:34
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Marie N

Låter som om du, trots allt, har det ganska bra. Njut av det du kan njuta av - det är viktigt.



Kram Marie

2008-06-26 @ 11:37:06
URL: http://www.eirams.com
Postat av: Tina

Vad underbart du har det i Stockholm, vackert väder, bra frukt och solksken med en underbar taxichafför ler

Hoppas allt det övriga går bra också som strålningen, och röntgen, jag håller tummarna och tårna!!!!

Äckligt detta med hissen tycker jag, fast det är roligt och underhållande och verklighetsförankrat de som du berättar och vi får nästa vara med dig vid din sida, även om vi inte personligt är detta, men vi finns där. Hoppas du kan känna oss runt omkring dig:)

Du sitter på min axel för jag har dig i mina tankar varje dag:)

Kram Tina

2008-06-26 @ 13:04:53
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Har kommit in efter en eftermiddags promenad med mina älskade vovvar, Lucas o Assar. Jag blir verkligen glad av dem! Låter gott med glass, vi åt glass och jordgubbar i går till fotbollen. Får se om jag orkar en match till i kväll. Det är lite tröttsamt när det är så sent...en annan gillar ju att gå och lägga sig vid 22 tiden. Då har jag min kritiska period i soffan ifall jag inte kommit i säng! Ok ha det så bra i den stora staden. Kram Anna-Lena

2008-06-26 @ 17:31:27
Postat av: Pernilla Grauning

skönt att ni har lite roligt där i storstan. Jag ska ju dit på tisdag och vara på World show och sälja kläder. Jag kommer att vara hemifrån i nästan en vecka, det ska bli skönt under omständigheterna. Fast jag kommer att sakna barnen och vovvarna. Tänker på dig. Kram

2008-06-26 @ 21:46:54
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback