Ny blogg...eller?

Så har bloggen flyttat sig...typ själv...fast det har nog varit massor av arbete men inte för mig-vilket känns väldigt skönt.

Jag har tillbringat hela dagen i trädgården med att plantera och där i mellan vila...dricka kaffe, vatten och mer vatten med eller utan jordgubbar

Sedan har jag tagit lite bilder på min nya lilla rabatt med det stora trasiga lerfatet som vi skulle kasta men nu får det ligga i rabatten ett tag med grodan i...och lite blad som jag gjutit. Sedan tog jag lite bilder även på ett av mina fågelbad, det sista med några galsmosaikbitar i botten. Vi får väl se om det håller tätt nu när vi fyllt det med härligt vatten till pippisarna....i denna fruktansvärda torka som det är. Vi har tur som har så mycket ogräs i våran "gräsmatta" för då är det lite grönt för gräset är helt dött. Nu ska jag se en film som jag sett men som jag tror är värd att se om -Sova med fienden.
 
Min gjutna korg, snygg eller hur...jag tycker det i alla fall-vilket är huvudsaken i detta fall!

Fågelbadet väntar på vatten och fåglar

Grodan ligger och slöar bland blommor och blader

Någonstans bland blommorna finns ett hus....

Kommentarer
Postat av: Tina

Så otroligt vackert!!!!!

Du kan verkligen göra vackra saker:)

Vackra löv och otroligt vackra blommor!!!

Så fint och det är så "roligt" att få se det du har jobbat med och när allt är på plats:)



Kram

Postat av: Susanne

Jösses vad vackert. Och du kan konsten att sukta en med fantastiska bilder. Har just varit ute i skogen med Kinna i värmen och får se detta vattenglas med jordgubbar. Dreggel!!

2008-06-07 @ 09:39:12
Postat av: Pernilla

Vilka grejer Ni gjort och vilka bilder!!

Korgen var jättefin och fågelbadet och, ja, alltihop var.....fint men korgen var väldigt fin. Är lite exalterad tror jag?

/P

2008-06-08 @ 20:56:17
URL: http://web.telia.com/~u50307557

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback