Äntligen klart

Så har jag hållit på hela förmiddagen och ringt. Fick tag på en trevlig sköterska på ortopedmottagningen som fixade till att en läkare tittade på mina papper. Han kom med det kloka beslutet att jag ska ta strålingen nu och strunta i besöket hos dem.

Å så glad jag blev!! Tänk att man kan bli så glad över att få åka på stråling. Det är knappast något att glädjas över igentligen men just nu när man skulle välja mellan operation i armen som inte har några lympkörtlar, mitt i sommaren eller strålning så kändes detta som en vinstlott. En operation kändes som att tillverka en bomb som skulle exlplodera och göra att vi inte kunde åka på någon semester....pessimistiskt jag vet...men risken är nog väldigt stor och den vill jag inte ta om det absolut inte måste ske. Stråling kan säkert ställa till det också men förhoppningsvis inte lika mycket när det gäller en arm.

Nu ska jag sussa en stund och sedan ringa för att gratulera min pappa som fyller 86 år idag. Tänk vilken glädje att få bli så gammal när man är klar i både kropp och knopp! Han joggar ju inte precis men han jobbar i trädgården, kör bil (har inte ens glasögon när han läser...otroligt-tycker optiker och läkarna också)börjar väl bli lite tröttare än förut men som min mamma brukar säga -Har man fyllt 80 år så kanske man har rätt att få känna sig trött i bland. 
Väl värt att fira med en god tårta eller hur!

Kommentarer
Postat av: Tina

Visst skall du fira både för Dig, familjen och för din pappa ler



Jag tycker också att detta var ett super bra beslut att få strålningen!!! Låter inte klokt när jag säger så, men ditt tänk är bra här Ulla-Britta!!!

Aldrig bra med operationer på sommaren och om man inte måste opereras så skall man inte göra detta i onödan.

Gläds med dig verkligen Ulla-Britta vad roligt tjohooo skratt



En varm och hjärtans go kram från mig ;)

Postat av: Birgitta

Hälsa din pappa och gratta! Vi hörs

2008-06-10 @ 19:45:02
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: Pernilla

Va skönt att det blir som du vill. Hundplatser finns lediga i Västerhejde om det behövs, det vet du. Tänker både på strålning och semestertillfällen. Dora lämnade stort tomrum och det skulle vara roligt och fylla reservplatsen.

/P

2008-06-10 @ 20:14:20
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback