Sover och sover

Fy så tråkigt livet är ibland, speciellt när man bara vill sova och sova... Har bara stoppat i mig piller och sovit i flera dagar. Men idag har jag haft trevligt  besök efter min sovstund på dagen. Jag sov lite tidigare och hade dessutom hunnit sova en liten stund på förmiddagen...otroligt eftersom jag sov rätt länge och sedan sov tidigt...men  jag hann i allafall prata några timmar i telefonen. Tyvärr orkade jag inte gå med hundarna i dag men de blev räddade av Linn som kom och gick en vända med dem. Jag hoppas morgondagen blir bättre så de kan få en längre tur i morgon annars får Rolf ta dem direkt när han kommer hem. Det är detta man är rädd för, att man inte ska orka ta hand om vovvarna. Blir det inte bättre får jag väl kalla in "hjälpresursen"...Susanne, Pernilla och Kristina...kanske finns någon till men jag hoppas det ska gå ändå.  

Nu vill inte fingrarna skriva mer , så tack för idag!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Grauning

Jag kommer som en raket, om du kallar på mig.

Postat av: Siv Ödlund

Du kan alltid höra av dig till mig om det krisar med hundarna och ingen annan kan. Om jag t.ex slutar tidigt någon dag, kan jag åka vägen över Hemse hem och ta med hundarna ut en stund.


Kram från Siv!

2008-01-08 @ 09:21:40
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Susanne W

Du vet att vi ställer upp om vi kan, men jag förstår att du vill själv och att du blir frustrerad av att inte orka. Mailar mitt nya schema.
Kram Susanne

2008-01-08 @ 12:17:42
Postat av: Marie Dahlman

Hm, det där med raketen kan väl inte en dalslänning åstadkomma, MEN det ser ut som om hon kan komma i Maj åtföljd av cocker Marie el och A-l + ett gäng hundar, och vilka HUNDAR. Vila dig nu, det blir bättre igen//Kram Marie och ättlingarna

2008-01-09 @ 11:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback