Pussel...

Nu är det rivet och natuligtvis fattades det en bit...vi letade och letade tills Rolf kom på att han tittat i Kinnas mun men inte hittat något... Tänkte ringa Susanne men vad skulle jag säga...kan ni gå ut och kolla de senaste bajshögarna...Nej, det var ju rätt omöjligt.
Snyggt blev det i allafall och biten som fattas spelar ingen roll i helhetsbilden i allafall så det var rätt bit att äta upp och så typiskt lilla Kinna, binna bus...om någon skulle göra det så är det hon!

image77
Visst blev de snygga! Breda och snygga bakdelar...och en snygg hund.

Funderar vi människor aldrig över våra syskon...våra olikheter...när det gäller hundar så ska alla i en kull vara så identiska som möjligt och är en av 10 lite annorlunda så är hela gänget utdömt men vi människor som för det mesta är födda efter samma föräldrar och med samma uppväxt, trotts detta blir vi så himla olika... Är våra mänskliga arvsanlag så annorlunda mot djurens??... Det är mycket att tänka på när man gör det på ett djupare plan än bara en person hit och en hund dit... Tycker alla som fått barn, kattungar eller hundvalpar borde ta sig en funderare på allt detta. Kanske har blandrasuppfödarna tänkt ett steg längre, de förstår att vi aldrig kan få fram den perfekta hunden för ALLA hur vi än beter oss och då kan man lika gärna skita i allt.... hm, vad tror ni om dessa tankar? Det verkar ju väldigt mycket enklare att inte behöva bry sig om att kolla allt bak, fram, upp å ner och hit och dit....sedan vet man ändå inte vad det blir för resultat. Undrar varför det blir fler och fler som föder upp blandrashundar. Förr visste man aldrig vilken som var pappa till kullen som fötts av misstag men idag vet de exakt vilka raser som ingår i blandningen och ofta har blandningen även ett "ras"namn och då kan man ju undra vad de är ute efter, ska de göra en ny godkänd ras? Var tog då den "friska" blandrasen vägen??

Kommentarer
Postat av: Mariell Dahlström

HEJ! så här på bild syns det inte alls att det saknas en bit! ja, typiskt lilla kinna pinna, min lilla älskling! hoppas att allt e bra med dig!
kramar och hälsningar från stenkumla

2008-01-05 @ 23:47:21
Postat av: Susanne Wahlgren

Skylla på Kinna det var det värsta ;)
Har inte hittat nån pusselbit i högarna. Hon fick minnsan skulden här hemma också när vi inte hittade en bit. (som det visade sig inte fattades till slut). Hon tänkte tugga i sig kattens leksaksråtta också den räddade jag i sista stund eller om det var ´Kinna som blev räddad kanske. Det var plast innuti det har det inte varit förut i dem jag köpt utan de har varit helt i skinn. Får ha bättre koll framöver. Katten är förresten halt och fick åka till veterinären. Han hade blivit biten och fick antibiotika. Han vill absolut inte ha det och spottar ut pastan om han bara kan, däremot skulle Kinna gärna ta det ifrån honom om hon bara kunde (och fick), Hon förföljer honom efter att jag har sett till att han fått i sig det och slickar honom om munnen, ganska gulligt, men hennes tunga är typ lika stor som hans huvud så han tycker att hon är lite jobbig då.

2008-01-06 @ 20:29:29
Postat av: Marie

Intressant med dina reflektioner över arv och geners olik kontra likheter.
Om människan skulle bli "uppfödda" som valpar,i hunduppfödarnas tankebanor och eftersträvan =)
....vore då tvillingar det optimala? ;)

2008-01-07 @ 15:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback