Pussel och Nyår!

Pussel...eller wasgij...(jigsaw...pussel på engelska)som är ett nytt eller det är det väl inte för alla men för oss. Man lägger inte det man ser på kartongen utan det de på kartongen ser! Det är mycket svårare när man inte vet vad man ska få fram(oxå roligare...lite spänning). Vi har upptäckt att de slarvar när de gör bitarna, de passar dåligt ihop...de stämmer i färgerna men så har de sågat fel...det är flera gånger vi nästan hämtat sticksågen... Vi får väl se hur många bitar som blir över sen-när vi är klara...kanske kommer det att fattas också...


Nu är den efterlängtade julen över och allt återgår till det "vanliga" livet igen. Tråkigt, träligt...jag vill inte men det är väl ingen i världen som kan hjälpa mig att stoppa allt det vanliga från att komma. Sedan om man tänker lite längre...och det gör man ju så upptäcker man att stanna tiden inte vore så himla kul. Tänk att äta skinka, senap och julknäcke hela året, eller risgrynsgröt...och ännu värre lutfisk!! Nej då vore julen förstörd, inte skulle vi då se fram emot den och de som är julhatare skulle inte ha något att hata... För om tiden stod stillskulle de hata hela tiden och det kan väl ingen stå ut med. Lagom är som vanligt alltid bäst hur tråkigt det än kan låta.


Vi har firat nyårsafton hemma i soffan där vi haft två extrahundar för att bespara dem raketskjutning. Vi...jag orkar inte gå till någon på kvällen och kände inte att orken fanns för att bjuda hit någon heller så vi bestämde oss att vara här i lugn och ro. Jag lider med alla stackars djur som mår väldigt illa inte bara i kväll utan i flera dagar, både före och efter nyår. Önskar verkligen att smällare blev förbjudna. Det blev ju någon sorts förbud för några år sedan men vad det var som blev förbjudet vet inte jag. För smällare kan det inte ha varit eller??


Det är vackert med raketer och jag tycker visst man kan få ha dem men det skulle vara en begränsad tid på kanske 4 timmar eller nått sånt. Det är inte raketerna som jag är förbannad på utan smällarna som en massa skitungar håller håller på med i flera dagar runt jul och nyår. Det finns många som tycker det är jättekul att kasta både på folk och hundar, säkert även på andra djur eftersom det väl är ännu roligare på djur som inte har människor närvarnade. Varför ska man få skjuta när som helst och var som helst. Jag tycker det är väldigt dumt!!!


Nu har datorn dött och skrämt upp mig för att jag trodde den dött...den sista timmen innan det nya året skulle komma. Men så fick jag stänga den till slut och starta om den och DÅ fungerade den!!! Bra start på nya året, värre om det slutat med haveri. Nu kommer allt att bli jättebra och alla kommer att må jättebra och hela värden kommer att må jättebra....hej å hå...så bra det vore men vi får väl hoppas att alla kan börja från början och sluta vara elaka mot varandra och i stället känna för ett vänligt år! 
                                                             
                                                               Gott Nytt År till Oss Alla!!!  SKÅÅLLL!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Marianne Clémentz

Skååål på dig också! Förutom att man får hoppas att det blir ett bra år på alla sätt och vis och för alla får man som du skriver verkligen hoppas att smällandet är slut snart. Nemo har inte tyckt det varit roligt att gå ut de sista två veckorna. På dagarna går det bra men så fort det blivit mörkt har man fått bära ut honom för att han åtminstonde ska kunna kissa. Hua vad dumma alla människor är och då mest småungar.

2008-01-01 @ 17:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback