Grått, grått eller gråast.

Varför är det så grått och mörkt? Skulle det inte vara skönt med lite sol någon gång...eller det var ju i söndags men 1 dag var ju inte så mycket att skryta med och att leva på...av...

Har så tur att jag slipper eller det vill jag ju egentligen gå med hundarna alltså! Susanne som har tagit dem i flera dagar och idag fick hon sällskap av Pernilla G. Efteråt fick jag äran att bjuda dem på kaffe och det blev 5 skitiga hundar i hagen i köket, precis som i gamla tider...kändes liksom konstigt...och lite sorgligt. Sedan på kvällen kom gullepojken Teo och hälsade på efter att han först varit och klippt sig hos Pernilla G. Han är så fin lille pojken, det är många pojkar som är fina men det är något speciellt med Teo, det hjälps inte.

Annars har vi många fina pojkar som Tyke, Casper, Gutta, Dobby och många, många fler...kan ju inte räkna upp alla för då kanske jag missar någon och då blir någon ledsen... Man blir alltid glad av att höra hur bra de fungerar med andra hundar(framför allt hanar)och människor så klart men det tar vi ju förgivet. Hundar det är livet det och att tänka ut kommande kullar har ju alltid varit mitt liv...och än är jag inte väck så jag planerar för fullt! Kanske blir det en kull i sommar med Ingela som jag har Lea tillsammans med. Men först ska höfterna kollas....nervöst och sedan ögonen ...och så ögonen på den evt.pappan...oj, oj så mycket nervösa saker... NU ska jag se Dr House som också är spännande, otäkt och ibland nervöst...

Så var det då dags för lite blommor...och snart har jag inga kvar...snyfft. Visst är de vackra eller rättare sagt har de varit vackra...nu är det inte så mycket kvar.

image85

***************************************
Klarar nästan inte av att se Dr House, det är för mycket "på riktigt" jag känner hur ont vissa saker gör och hur det luktar spya när någon kräks osv... Ska nog sluta se sådana program.

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Hejsan!
Vilka fina blommor (och prinsessan var inte dum hon heller)!
Själv hade jag inga amaryllisar den här julen. det blev bara inte av. Men orkidén som jag fick när jag fyllde femtio har börjat blomma om. så jag glädjer mig åt den istället.


Kram från Siv!

Postat av: Karin Nylander

Pussa Teo fr mig,när du träffar honom nästa gång.
Kram från ett regnigt Halland.
Karin

2008-01-16 @ 14:25:22
Postat av: Carina

Hej!
Åhh, så vackra blommor! Just nu har vi hand om en av Hans Ahlners jaktcockrar. En liten svarvit hane som är 1½ år. Både Helges och Hans tikar löper samtidigt och det blev för mycket för lilla Jack. Han trivs bra här, Stella är favoriten, dom leker förresten bra allihop, men man märker att han gillar Stella bäst. Väldigt snäll och gullig är han. Och lydigare än någon av våra hundar. Hmmm, vad nu det beror på!

Kram!

2008-01-16 @ 15:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback