"Datakudde"

image86Nu har jag fått den, äntligen...har bara vetat sedan i julas att det fanns...trodde jag uppfunnit någon ny idé men då sa Maja att det finns på IKEA och nu har Mona(tack snälla)inhandlat en åt mig för 149:-
Bengt upplyste mig om att Du måste tänka på kylningen,,,när du sitter med den i knät...Ops...det hade jag inte haft en endaste liten tanke på. Men efter det tog jag en bricka och hade den på och nu efter att julskinkan var uppäten blev det skinkfatet av trä som fick ta uppdraget att vara databord i soffan på kvällarna. MEN NU har jag en specialare och det känns väldigt bra - REKOMMENDERAS!!!! 

För övrigt blev det en del småsaker också, blandannat en hundmatsskål hållare....men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den..., en sängkappa till min upphöjda säng i vardagsrummet, en mjölkskummarvisp för det ortroliga priset av 9 kr...-JA jag vet att den fungerar, har haft den andra i säkert 2 år och använt dagligen. Sedan ska det bli ordning i min låda, flera smålådor att lägga i den stora lådan för att kunna hålla lite koll på strumpor, trosor....och allt annat som man har i en sådan låda.

Nu ska jag fixa maten(köttgryta) och sedan är det d ags för klippning! Oj så mycket det blev av denna dagen, här som aldrig händer något annars. Fast nu ljög jag för Susanne brukar komma och hälsa på varje dag och så fikar vi...nyttigt och gott! (Jag tycker det är trevligt med sjukskrivna vänner....egoistiskt av mig....)

Kommentarer
Postat av: Susanne Wahlgren

Tur att du tycker det är trevligt;-)

2008-01-17 @ 17:51:50
Postat av: Pernilla Grauning

Fika för mig också. Nu har jag slutat med det. Har börjat värsting dieten, för fettet väller ut över byxlinningen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback