Söndagkväll

image106


Jävla blogg...alltså det är inte bloggen i sig det är fel på utan när man sitter och skriver så försvinner allt...det är inte första gången det händer och jag säger varje gång att jag aldrig mer ska skriva direkt i den och så gör jag det i alla fall.

Jag ska inte vara stickig och gnällig nu men visst är det skit att helgen redan är slut och de flesta måste jobba i morgon. Tänk att få vara frisk i kroppen så man kan få åka till ett jobb och sedan få träffa jobbarkompisar, äta lunch...jobba lite till och sedan åka hem för att sedan göra lika mycket till i hemmet som jag gjort på en hel dag! För när man är hemma blir man lite lat och långsam på något konstigt vis. Nu är jag ju inte ens "normalsjuk" och kan inte göra hälften av vad jag skulle vilja göra eller borde göra. När jag sov på eftermiddagen drömde jag att jag dreglade och bajsade på mig...det var jättejobbigt! MEN drömmen avslutades med att familjen Åhlin hade byggt en jättehärlig inomhusbassäng ungefär i storlek med den varma bassängen i Hemse badhus. Det var så härligt och jätteskönt. Robyn, Mickan, Lina, Maja och jag(utan bajs)skulle bada, det var såå trevligt. Kan ni inte bygga en sådan i stället för köket...? Så att min dröm blir en verklighetsdröm! Fast jag förstår att det nog är viktigare med ett kök...ni har ju dessutom redan en pool fast utan tak... Finns det någon drömtydare som läser detta så får du gärna förklara vad dreggel och bajs står för...antar det är någon skräck för att bli jätte dålig.

Det känns ju inte alls som om jag skulle kunna hamna där nu...lååångt därifrån.


Stella lilla du...har du börjat jobba i renhållningen...återvinningscentralen...ja, ja så länge magen inte havererar, men springrar ha ju för det mesta plåtmage som tur är. Hoppas för matte och husses skull att hundarna tål allt de stoppar i sig. Detta med sopsortering som nu genomförs här på ön kommer att öka tillgången på mat i skogen. För tidigare har ju en hel del saker hamnat i skogen när folks frysar havererat men de flesta har ju kört allt till tippen eller slängt det i soporna men nu med pris per kilo kommer inte folk att vilja betala utan nu kommer nog hela frysen med innehåll att tippas i skogen och med det en massa dålig mat till våra hundar och de vilja djuren. Fy vilka sopstationer det ska bli i våra skogar framöver men det verkar nog inte e som bestämmer ha fattat, eller de har väl inte sett hur det redan nu är på vissa ställen och naturligtvis blir det inte bättre.


Nej nu ska jag ändra läge, min först ska jag lägga in detta som jag nu skrivit i word först! För säkerhetsskull och så lägger jag in bilder på dagen middag, för jag tyckte det såg så vackert ut och gott var det också! Det är en före
och en liten efterbild...mmm...va gotti gott.
 image105

Jag skulle väldigt gärna vilja komma förbi hos "Nemo" på tillbaka vägen från norrlandsbesöket(om det blir något), det kanske kunde passa med ett litet fikastopp före båten - vi får väl se. Jag ska försöka åka med...hoppas, hoppas det ska gå! Ändra läge...det var ju i det första jag skrev som jag skrev att jag hamnade i soffläget, liksom fastnade i en viss ställning i soffan och sedan vill jag inte röra mig för det gör så ont...men nu orkar jag inte sitta i denna fasta ställning längre..det måste ändras NU.  

Hoppas alla får en bra vecka!!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Jag har alltid sagt att jag/vi gör allt vi kan för din skull Ulla-Britta, men inomhusbasäng........jag tror inte jag klarar av det ;-)
Men till Norrland ska jag köra dej, det lovar jag. Klart vi ska hälsa på Nemo! Håll pannan varm, vi återkommer om datum och tid.
/P

Postat av: Marianne Clémentz

Bravo, jag ska kolla bloggen extra noga nu.

2008-02-04 @ 15:08:14
Postat av: Mariell Dahlström

Men Pernilla, du måste väll göra en pool till U-B! det är väll inte så svårt ;)
jag hoppas värkligen att du orkar åka med till B-F!!
jag åt oxå hasselbackpotatis igår!! det var oxå gott!!
Kramar från Stenkumla!

2008-02-04 @ 23:52:56
Postat av: Siv Ödlund

Hejsan!
Har varit förfärligt datalat ett tag. Men nu verkar det som om jag kommer igång igen. I dag har jag börjat med utställningskatalogerna (jo, till de i maj alltså). Vi har redan fått tio anmälningar (per dag) så det gäller att börja i tid ifall det blir många.
Hoppas att du vill/orkar komma och titta på utställningarna.

Kram från Siv!

2008-02-05 @ 12:19:48
URL: http://www.lillhagnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback