Skoter....

Oj, oj nu har tanten åkt skoter, inte så våldsamt och inte så snabbt men ändå... runt på gården, lite upp och ner för snövallar. Jag skulle nog inte klara av att "dunka" fram i mer okänd terräng...min kropp är ju en aningen känslig
men lite var kul att få prova.  NU vet jag vad Birgitta pratar om och jag kan förstå tjusningen i detta, en frihetskänsla men en ganska farlig sådan för det är stora krafter och en jäkligt tung maskin!
 
image114

image115

















image117Bertil och jag på hans fartvidunder!

image118
Här kommer Robyn i full fart utför backen! Man skulle nästan kunna tro att fotografen också är i full fart (eller bara full...)men det var hon inte-varken det ena eller andra! Men härligt såg det ut, skulle gärna åkt en tur jag också.

Resan hit upp gick bra men det tog 6 tim ungefär och det var lite segt på slutet. Lilla fröken Robyn fick en förkylning som bröt ut som en explosion på morgonen. Hoppas nu bara vi andra klarar oss från det och jag säger att med mina piller så kommer inga bakterier åt, de bara studsar från min kropp! Tänker man så kan inga bakterier komma åt varken min kropp eller själ...hoppas jag.


De andra ska ut och fiska en stund på sjön men jag tänker lägga mig att vila en stund. Låter tråkigt men för mig är det nödvändigt annars så mår jag bara skit sedan och det vill jag inte. I morgon ska vi kanske åka till Sundsvall och shoppa, det vill jag ju inte missa.

Nu ska vi äta, citronlax!  Skönt att vara på hotell, man blir uppassad hela tiden med både kaffe och mat...oj så bortskämd jag ska bli, stackars Rolf ...om det nu kan bli värre än det redan är-för han alltså! Mig går det ingen nöd på var jag än är! Livet är rätt skönt trotts allt.


Kommentarer
Postat av: Kattis

ÅÅÅååhhhhh, vad härligt Ulla-Britta!
Detta är dig väl unt:)

Det ser så underbart ut för Dig att åka skoter!
Jag önskar Dig allt underbart du kan tänka dig under din resa och njut i fulla drag!

Kram Kattis

P.S Oskar fyllde ju 18år i lördags och det blev lyckat med Go-Kart tävling, bowling och resturangbesök i lördags. Söndagen så kom släkten och då blev det tårta. Brina var hängig och jag sa till min syster att åka på måndagen och kolla livmodern om hon hade fått inflammation i den, vilket hon hade fått, så igår kväll så åkte livmodern bort på operationsbordet. Oskar klarade teorin på körkortet så nu är det "bara" uppkörningen:) D:S

Hälsa dom där uppe och mången kramar till Dig och till maken där hemma i Hemse:)

2008-02-26 @ 16:22:40
Postat av: Susanne Wahlgren

Oj vad härligt det ser ut. Kram

2008-02-26 @ 17:28:28
Postat av: Mariell

Hej!
underbart att resan gick bra! visst är det kul att åka
skoter?! nej, shopping vill du ju inte missa, det förstår jag! blir det ikea oxå? fuskisar! vill oxå gå på ikea!! hälsa hela gänget och njut av Hassela och att träffa BF! Massor med kramar från oss i Gardrungs 640!

Postat av: Kitty

Hihi ni ser ut att ha buskul :) Hälsa alla jag känner :P Kram kram på er ;)

2008-02-26 @ 22:26:28
URL: http://web.comhem.se/rindistexas
Postat av: Bert Andersson

1974 när jag gjorde militärtjänsten åkte jag
skoter. Jag tyckte att det var en häftig upplevelse
att störta fram på snön. Du verkar ha samma känsla.
Ha de kul i snön önskar Bert

2008-02-28 @ 18:42:44
Postat av: Lisen

Hej Ulla -Britta.
va mysigt med all snö, saknar den faktiskt, här regnar det, eländes elände.
Sen vill jag passa på att Gratulera dej en dag för tidigt, GigantGrattis på den stora dagen, eftersom tanten här börjar bli mycket glömsk så glömmer jag förmodligen att gratta dej på den riktiga dagen.
Stor Kram Lisen med flock

2008-03-01 @ 09:22:24
URL: http://www.chadnaskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback