Packa, packa...packad!

image109

Så närmar det sig, allt mer...jag har packat hela dagen och kommer hela tiden på mer och mer som jag bara MÅSTE ha med mig... Nu senast var det värmedynan och cd så jag kan höra på en bok...tur jag har några av Runes böcker kvar som jag inte hört ännu. Bonnie är orolig och gnäller när jag är uppe, känner nog på sig att matte ska ut på tur...men hon vet nog inte att hon inte ska få följa med...eller så misstänker hon det också eftersom hon är så KLOK!!

I går hade vi besök av hela familjen Franzén som varit hemma på ön för en begravning. Vi fick träffa den yngsta medlemmen i familjen, lille gullungen Leonell, hans mamma Natalie och pappa Håkan. Även hundarna var med, hela gänget - Toffie, Pennie, Dobby och lille busen Isak. Bonnie kröp runt fötterna på sin mamma Pennie och hon såg mest undrande ut ...vad håller hon på med? Isak hölls lite kort av tanterna men det behöver han tydligen. Han hittade inte nya kisstället för hanar...min säng i storarummet...inte så bra ställe tycker jag men tydligen de :-( Han är nog inte så stor som han vill tro...han har nog inte fått alla "dofthjärncellerna" i hjärnan på rätt ställe ännu.

image111

Nej nu måste jag slutföra min packning, ska nog packa med mig datorn också. Vi får väl se om jag får tid att använda den...eller ork. Tydligen väntar en låååång isig backe på oss när vi kommer...vi kanske inte får bilen med oss ända upp till huset.

Till Marianne: Det är okej, jag är nog så trött att jag är nog inte så rolig ...som om jag brukar vara det annars, men ännu mindre då när jag suttit i bilen i många timmar. Det blir nog bättre i påsk!! Vi ser fram emot det i stället.


Kommentarer
Postat av: Kitty

Trevli resa :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback