Lördagsmys

Nu är snart pizzan klar och vi äter inne i stora rummet där brasan sprakar och ljusen är tända. Lea är här och trängs om att få ligga närmast mig och går det inte så får hon väl lägga sig hos Rolf i stället. Alla tre vill av någon konstig anledning alltid ligga hos mig först men under kvällen brukar de flytta sig över till Rolf -det blir väl för varmt kanske...

Idag har vi varit en vända på Hemse, kollade lite på reakläder men hittade inget. Hittade ett par skor som var halva priset på sportaffären men den färgen jag ville ha fanns inte så det blev inget med det.

image104

Vi har lilla Lea här och hon har ögoninflammation på ett öga men vi tar salva i båda för säkerhetsskull, det ser lite tråkigt ut...kladdigt.

Å va jag skulle vilja åka upp till Birgitta och hela hennes familj...ja inte sonen men dotter och ALLA hundarna. Men jag är så osäker på om jag klarar att sova borta...min kropp är inte den snällaste. Skulle kanske kolla vad en resetempur kostar...troligen ganska många tusenlappar...har en som är liknande, får väl försöka få plats med den om vi kommer iväg...eller jag kommer iväg, Pernilla och Robyn ska iväg.  Jag skulle nog må bra av en liten utflykt och få se något annat än allt det vanliga här hemma. Jag älskar att få resa lite så det skulle säkert vara uppiggande. Vi får väl se hur det går av med allt, är lite rädd att jag ställer till med en massa extra besvär för både Pernilla och Birgitta...jag är ju inte som jag var förut och då var jag inte besvärsfri heller men då var det BARA ryggont...på vanligt vis.


Man känner sig som en jättebaby, det är bara barnvagnen som fattas...och det är väl rullstolen, den tänker jag inte ta med på resan! Men visst skulle man villa åka i en sittvagn med sufflett uppfälld i lite halvdassigt väder, nedstoppad i en fårskinnsåkpåse....gud så skänt det skulle vara....ligga där oc h halvsova eller helsova... låter väl ännu skönare. Vagnen skulle väl se lite groteskt stor ut...för att inte tala om hur många skinn det skulle gå åt till åkpåsen...fick nog bli duntäcken i stället. Sedan var det ju ett problem till...vem skulle orka dra vagnen?... inte EN person i allafall, det skulle nog behövas ett helt hundspann eller en häst... Ja en häst och en kusk, där har vi det!!! Helt perfekt, drömma kan man ju alltid. Mer än en dröm kommer detta naturligtvis inte att bli för det finns inga sådana vagnar och jag tror inte marknaden är tillräckligt stor för att de skulle börja tillverkas.

Hoppas Lisens hundar piggnat till igen. Bonnie blev dålig i torsdagskväll, började gnäla och var orolig, fick feber och började spotta som om tungan inte fungerade... Jag visste inte vad jag skulle göra, gav henne kortisontabletter och sedan fick hon sova uppe hos oss. På morgonen hade tempen sjunkit och hon hade inga andra symtom längre. Mitt på dagen var tempen som vanligt och hon ville med på promenaden även om hon inte sprang som vanligt. Efter att vi sovit en stund på eftermiddagen var hon sitt gamla vanliga busiga jag....vet inte vad det var och jag hoppas det inte återkommer!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Jag önskar ingen hellre än att du kommer med på vår tripp. Men du, häst och vagn, tar det inte väldigt lång tid att ta sig från Gotland till Sundsvall? Det kanske kan gå med Forden en då? Hoppas, hoppas att du kommer med, jag behöver ditt stöd, det vet du även om du sover hela vägen.
/P

Postat av: Carina

Hej U-B!
Håller alla tummar jag har för att du skall orka åka med! Jag måste ringa Pernilla Å och få Stella fixad lite innan jag får hem valpen. Sedan lär man ju inte lämna hemmet på länge. Måste berätta vad som hände när vi var ute och gick i fredags. Jag brukar ju gå runt motorcrossbanan vid P 18 för hundarna älskar att springa där. Tyvärr så köper föräldrarna till ungarna som åker ofta med sig hamburgare från Sibylla. Det är inget fel, men sedan kastar dom skräpet i skogen. Synd! Hur som helst, jag var nästan framme vid bilen när jag såg att Stella redan var där. Hon stod med hela huvudet inkört i en Sibyllapåse och tuggade vilt. När jag kom fram tog hon ur en pappersbägare som var fylld med pommes frites. Vilken fest!! Frallan dök upp och lite oroligt undrade jag om Stella skulle bli sur eftersom hon hade hittat godiset. Men inte dom två!! Nos vid nos stod dom och åt pommes. Lilla Vofflan hann inte fram, så jag tog påsen och gav henne det som var kvar där. Då tittar Stella upp på mig och fast på hennes nos sitter den där lilla pappbägaren man får pommes i!! Det såg så roligt ut, hon hade kört in hela nosen i bägaren och den satt där den satt! Hon försökte inte ens få bort den. Jag skrattade så tårarna rann, tyvärr så mycket att jag inte kom på att ta fram mobilen och ta kort. Givetvis tog jag bort bägaren sedan. Men tänk vlken lycka att hitta smaskens på den vanliga promenaden!!
Kramisar!

2008-02-03 @ 11:48:04
Postat av: Bildsköne Bengtsson

En del har gener som gör att man måste bara vara närmast. Idag har Lea´s bror varit med på träning. Alla andra hade korta ben och skällde. Nu blir det pangasi och potatis. Tur att vi inte gölmt receptet...

Kramar från oss i väster.

2008-02-03 @ 14:31:21
Postat av: Marianne Clémentz

Jag tror att det vore jättebra för dig att komma iväg lite och skulle någon nu tycka att du är till besvär så får de väl tycka det det då. Men jag kan då aldrig i livet tro att någon skulle tycka det. Tänk om du kunde svänga förbi här på hemvägen, på väg till färjan. HÄrifrån tar det bara 35 - 40 minuter till Nynäshamns. Tänk på saken i alla fall, du är alltid välkommen och tänkt så kul Nemo skulle tycka det var om du dök upp här! Hur som helst, ha det så trevligt i Sundsvall, för iväg ska du.

2008-02-03 @ 15:51:19
Postat av: Birgitta

Men vet du vad! Inte tycker vi att du kommer att vara till besvär. Vi tycker det skulle vara jättekul om du kunde och orkade komma upp hit till snön.

2008-02-03 @ 18:06:32
URL: http://www.kamelens.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback