Lördag förmiddag...eller mitt på!

Nu inviger jag min nya bärbara dator!! Ska bara vänja mig vid alla! knappar som sitter så trångt mot på ett annat tangentbord...eller det känns så i allafall. Maja har åkt till Visby tidigt i morse för att sedan ta sig över med båten utan bil från Oskarshamn. Sedan att ta sig söder ut en vardagskväll är helt omöjligt, finns ingen förbindelse. Det går en buss till Kalmar 30 min innan båten lägger till...smart va!

Grattis till Marie och hennes otroligt duktiga hundar -ni kan läsa på mina inlägg-verklig världsklass, GRATTIS, jag lovar hålla tummar och tår. Hoppas alla ni med hundar passar på att göra härliga långa promenader nu i höstvädret även om regnet öser ner...eller då kan ni väl stanna inne men lite duggregn har vi hundägare aldrig dött av;-)

Ja, ja..nu är det spacklig. Jag mår ungefär som förut, svettas och tar slut helt plötsligt...orken tar bara helt slut som att bli nockad. Oj va lätt jag har att spåra ur och glömma som nu till exempel (vill jag glömma...)försvinner närminnet om vad jag ska göra...inte sitta här och skriva, men det var kul. TACK Thomas och Maja för dator och hjälpen med den.

Ha det! Återkommer nog snart igen. Det blir lite konstigt, texten hoppar lite hit och dit...trycker nog på något som jag inte ska, får kolla det senare. Har inte tid nu och ni kan nog läsa det jag skivit, även om det jag skivit om Maja och hennes resa blev lite konstigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej gumman! Förvirrade är vi nog lite till mans, känn dig inte ensam! Rolf och jag ligger däckade i influensa.Det har aldrig förekommit att vi däckat båda två! Stella har ont i magen, så matte har kokat ris till henne idag. Kanske skulle jag inte gett dom morötter i förrgår? Jag har även bytt foder till Stella, vi klarade inte av att se henne så uthungrad, det gick bara inte!! Så nu får hon Doggy light blandat med det vanliga fodret. Det är 50 % mindre fett, men allt annat är lika. Nu får hon mer mat, vilket gör henne lycklig och inte så hungrig. Hon hälsar at hon är lycklig!! Vi tänker på dig varje dag, skall du veta!! Nästa helg börjar vi viltspårkurs igen. Det skall kurs till för att få oss gamlingar ut i skogen på söndagsmornarna och lägga spår! Ibland när man sitter på sin ryggsäck i snö och drivis undrar man om man är riktigt klok!! Har kommit fram till att det är jag inte, för då skulle jag inte sitta där!!
Många kramar!!!

2007-09-22 @ 13:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback