Mååndagmorgon å mitt huvud...

Morsning, morsning! Nej mitt huvud känns inte tungt men det är ju tomt så det är inga problem med det. Värre är det med Rolfs rygg som har pajat. Det har varit på gång länge det blev golvslipmaskinen som fick det att haverera. Ingen tid hos naprapaten förrän på fredag, skit.  Men vi får hoppas på att någon "återbudar" sig så kan han få komma tidigare.

image6


Först av allt vill jag säga GRATTIS!!!!!!!!! Till Pernilla Åhlin som fyller 40 år idag. Fast hon firar bara med familjen och vill inte ha någon uppvaktning - om ifall ni inte såg annonsen för någon vecka sedan. Hoppas du får en underbar dag!! Stor kram från oss här!

Det finns en till som fyller 40 år idag som heter Björg. Alla vi som brukar besöka veterinär Onsjö känner henne, så om du läser detta säger jag och säkert flera med mig GRATTIS även till dig.

Nog om detta, nu är det min tur! Jag mår rätt bra, lite förkyld fortfarande och låter som jag hostar upp lungorna ibland men för övrigt så är det bättre. Jag har jobbat hårt hela helgen, mest i lördags när vi slipade eller Rolf
slipade och jag var med och la på oljan och sedan skulle det torkas upp och upp och upp. Kändes som det aldrig tog slut, jag var helt slut. Sedan i går skulle det poleras men då upptäckte jag lite fusk. Då blev det att ligga på knä och slipa med handslipmaskin. Nu ska jag olja på lite på de ställen som det var fusk och sedan ska jag nog försöka mig på att sätta upp fondtapeten, har aldrig gjort något sådant men vem vet när det blir om jag ska vänta på Rolf och nu är jag såå trött på att bo i ett råttbo. Så vem vet kanske fastnar jag i klistret, jag ska rapportera senare, kanske idag om jag orkar.

Njut av dagen och mest av alla Pernilla på sin födelsedag med mycket gott att äta. Tårta utan bomull men med något annat gott, bomull är nog inte gott.
image25

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

TACK!!!
/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback