Tisdag och redan förmiddag

I natt har jag sovit skitdåligt igen, haft ont och så har lungan börjat rossla. Den låter som när man prasslar med ett frasig tyg. När man tar ett djupt andetag så gör det ont ibland...fy va jag blir trött på allt som inte kan hålla sig bra. Sivan, jag vet att jag inte behöver ha dåligt samvete men jag har det ändå...fast ibland orkar jag inte ha det. Men så fort jag mår lite bättre så kommer alla MÅSTE-BORDE:tankar farande över mig. Försöker strunta i allt som jag inte orkar men det är inte lätt oavsett om det är vänner, städning eller hundar.

Hur som helst så ska jag bara göra sådant jag vill och orkar idag. Hoppas det blir en promenad och lite plock i hyllan där uppe i hallen. Skall plocka ur den och sortera bort sådant som ingen vill ha och jag aldrig kommer att titta i...eller jag ska försöka i allafall. Är som bekant dålig på sådant, det mesta kan vara bra att ha vid något tillfälle...kanske. Men de brukar ju säga att har man inte tittat i tidningar och andra papper på ett år ska man kasta. Men ibland vet man ju inte att man har det och så hittar man det igen och lägger tillbaka det för NU vet jag ju att jag har det om i fall att jag skulle behöva det någon gång...och så nästa år gör vi om samma sak igen och igen och igen.... Inte konstigt att hyller och skåp är fulla.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Suckar och vet inte vad jag ska skriva. Det är så tråkigt att höra att du inte mår bra. Jag önskar inget hällre än att det vänder igen. Sopa ren hyllan i hallen och lägg upp samvetet där i stället. Där kan det ligga och samla damm. Vi(vänner) och allt annat klarar oss och vi ringer ju när vi har behov av dej, det vet du ju. Sköt om dej.
/P

Postat av: Pernilla Grauning

Du är väl ingen dålig vän. Däremot känns det som om man själv är en dålig vän. Jag bor närmast och hinner knappt med att titta förbi. Jag kan inte förstå hur folk hinner jobba heltid. Det är ju fullt upp att serva barn, hundar och hästar. Ja Johan får väl lite mat då och då, annars får han mest klara sig själv.

2007-11-20 @ 22:11:19
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Mariell Dahlström

HUU!! Jobbigt å höra att du mår så dåligt!! hoppas att du kan få bli bättre snart!! angående dåligt samvete, så håller jag med pernillorna! du ska inte ha dåligt samvete och inte e du nån dålig vän heller!! det är jag som skall ha dåligt samvete och tro mig det har jag!! jag har tänkt så länge att jag ska komma ut, men det kommer hela tiden annat ivägen.. så jag skjuter upp det och skjuter upp det!! men nu har jag bestämt att om du orkar och det passar med dig ska jag komma nästa vecka! jag känner igen det där med att sortera bort gammalt.. vi håller på i föråden nere.. mamma e exakt lika dan, fast nej, hon slår nog alla.. ;) vi hörs! ta hand om dig och dumpa samvetet..! kramar

2007-11-21 @ 20:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback