Nu har vintern kommit

Idag när man vaknade så var det vinter
image55
Vi får väl se hur länge det ligger kvar, men ännu i kväll är det vitt. Hundarna tycker det är toppen och jag...ja vackert och skön luft men det blir ju så halt på en gång. Jag är såå rädd att halka...tog på mig halkskydden och det var tur för det var ordentligt med is på vägarna där vi gick.image56image57Härligt att se hundarna flyga fram i snön och allt luktade ju så gott...rabbisspår överallt, eller om det var hare!? Studerade dem inte så noga, de där omtalade rådjuren såg jag som vanligt ingenting av, inte ett spår! Jag tror det är bluff, något som vissa inbillar sig...har ännu inte sett ett ett enda. Förr såg man skit efter dem men numera ser man ju inte ens det och så sägs det finnas så många nu?? Ett mysterium...snart säger de väl att det finns älg här också och björn, kanske varg också!
Ja, Birgitta och Bertil kommer ju på onsdag, så sedan kanske folk sett vargar också, fast det är huskyhundar. Vore ju inte första gången det händer, fast kanske här på ön.

Jag har ont, ont och ännu lite ondare. Blir  så trött på denna värk, i nästan hela kroppen. Värst  är det i ryggen, höfter, ben. skuldror och vänster axel...vad blev det kvar som inte värker...om jag känner efter så värker det nog där också. Får nog kolla om jag kan höja morfinet lite, man vill ju helst slippa men man orkar inte ha ont heller och jag stoppar ändå i mig extra nu för att jag inte orkar ha ont. Man ska ju inte behöva ha ont, men samtidigt blir man så "soppig" i huvudet av allt morfin. Glömsk är jag redan och vad ska det bli med ännu mer. Men det går ju att sänka igen om det blir bättre. Nu är det hur som helst sovdags, det är heller inget som jag ser fram emot för jag sover inget vidare just nu. Det skulle nog säkert bli bättre av en högre dos smärtstillande. Så det är nog lika bra att jag bestämmer mig för att jag ringer i morgon om detta, så får det bli.
Nu gör vi ett sovförsök, natti, natti!


Kommentarer
Postat av: Kitty Och Texas

Nice homemake over föresten ;) Glömmt skriva de :P Det ska luktas mycket ;) Idag när jag vaknade var det snö i Göteborg! Fast det är egentligen bara lite vitt på taken ;) Vi vill ha MER!! I alla fall jag och Texas, kanske inte de som tar hand om den =P Nu är det promenad!! Kramar

2007-11-13 @ 09:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback