Onsdag..snart torsdag

Oj va tiden går fort, jag får ingenting gjort...eller så känns det bara så. Tjejerna är hemma och då känns det ännu mer som att tiden bara rinner sin väg. I morgon (torsdag) är det dags igen och så är man "väck" i en vecka. Men nu vet jag ungefär vad som väntar och jag ljuger om jag säger att det känns bättre för det gör det inte. Nu vet man bara hur jävligt allt blir och då börjar man svettas flera dagar innan för att det närmar sig i stället.  Skulle önska att det bara gick att njuta av tiden man har som känns bra men det är svårt.  Ska även göra en skallröntgen i morgon och det gör väl kanske att jag är lite extra nervig denna gång.

Hur som så har jag fått Sushi i kväll som jag väntat och längtat efter. Blir inte av att göra till sig själv, det är en av de få rätter som inte tilltalar Rolf men NU har jag en eller om det blev två rullar i frysen-GOTT!! Vi här ute på landet har ju inget ställa att köpa färdig på så det blir att göra själv om man vill ha...en av de saker man kan sakna.

Antar att jag inte kommer att skiva förrän det känns bättre igen eller innan det bryter ut som värst. Får nog fastlandsbesök i helgen och jag hoppas bara jag ska orkar vara lite "normal". Döttrarna åker sin väg på söndag igen och då blir allt som vanlig igen. Tråkigt!!!...fast inte jämt så klart, men jag önskar de vore närmare geografiskt.

Förlåt till alla er som jag borde skriva svar till på mailen, men jag orkar inte sitta vid datorn så som jag skulle vilja -inte i telefon heller. Rätt som det är kanske det kommer något, ni får vara tålmodiga eller vad det kan heta.
Nu ska jag sova för att orka upp i ottan! Sov Gott eller vad det nu blir när ni läser detta...kanske god morgon passar bättre!

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Sänder en extra tanke till dig idag. Kan nog tala för alla när jag säger att du inte ska ha dåligt samvete om du inte orkar höra av dig enskilt. Det är viktigare att du får höra av oss.
Angående sushi (får nog hålla med Rolf där, kan inte ens förmå mig till att smaka), så tror jag faktiskt att det finns att köpa djupfryst någonstans här på södra delen av ön. Inte samma sak kanske, men i "nödfall". Ta det lugnt och sköt om dig nu.

Kram från Siv!

Postat av: Lisen

Helloj Kompis.
Tänker på dej i dag, och hoppas allt går bra, med både rönken och det andra eländet.
Orkar du kan du skänka oss en tanke på Söndag då Gullvivan och Åsa skall tampas med 2 andra mopsar på Lövstas innoff utst.
Ni andra Springer folk, och Rindis folk med fyrbenta lycka till i helgen på eran utställning
Kram på dej kompis håller tummarna för en uthärdlig vecka framöver, säg till om du behöver hjälp
Lisen

2007-05-03 @ 07:51:34
Postat av: Marianne och Nemo

Tänker extra på dig nu när du har fått behanding igen. Nu har det ju gått några dagar så du kanske snart börjar känna dig bättre igen så du orkar vara ute för nu börjar det ta sig igen med värmen. (Köpte nya pelargoner idag). Vår Frida är på Gröna LUnd idag med en tålmodig far som sitter och väntar medans hon och en kompis åker. Jag klarar inte att åka berg och dalbanor längre, mår bara illa. Lite synd för jag tyckte det var kul förr. Vi åker till Gotland nästa tisdagkväll över långhelgen och det ska bli jätteskönt och särskilt Nemo gillar det då han får vara lös mest hela tiden. Det funkar inte så bra här annars, för mycket folk och hundar och har man inte tillräcklig pli på honom vilket vi inte har, så blir det koppel tyvärr. Kram från Marianne

Postat av: Lisen

Hej kompis.
Var på utställning i går och shoppade lite saker av Pernilla, så jag vet hur läget är där hemma hos er, skönt, hoppas du snart orkar komma på besök,
lillskiten växer så det knakar och har växt om Åsa snart.
Lilla Åsa ja min älskade dampunge blev BIM i går, hon skötte sej exemplariskt den lilla gullungen, hon är så go den lilla skiten, och husse bara ruskar på huvudet gud så bortskämda dom är, förutom den lilla skiten, men han bits så förbaskat, så han åker ner på golvet direkt, och poletten har väl inte ramlat ner ännu på den lilla herren, mopsen är ju sen i utvecklingen som bekant.
Såg lite snygga Rindi hundar också i går, tyvärr så har jag ingen koll på hur det gick, studerade rottisarna och blir alltid lika beklämd, hur skall denna ras sluta??? vad är det för folk som får köpa dessa ädelstenar?? har uppfödare bara pengar i huvudet?? stackars djur, för i slutändan är det ju dom som slutar som avlivningsobjekt eller omplacering till nästa "ursäkta idiot" våra rottisar har det i alla fall bra, får massor av träning, kärlek och omvårdnad och är så trevlig och goa som en rottweiler faktiskt skall vara, lilla wilson blev också färdig tjänstehund i helgen, bruksmeriterna äntligen klara och nu skall vi ut och jaga championatet.
Det har varit en fantastisk helg, hoppas ni alla haft lika kul och trevligt som jag, skänker en tanke till min lillasyster som sitter ute i Barlingbo i sitt nya fina hus höggravid och med foglossning, kan röra sej minimalt och har en fundering på hur i herrans namn samhället har ordnat det för gravida kvinnor som inte kan röra sej och behöver hjälp med det mesta, mannen i huset får ju inte vara hemma för vård av hustru tydligen, föreslog min kära syster hemhjälp, ja hur gör man egentligen?? någon som vet??

2007-05-07 @ 07:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback