En jobbig tisdag

Hej alla mina vänner! Vill bara tala om att jag lever, även om det är tyst från bloggen. Jag fick komma in till sjukhuset i går för att få blod och allt gick bra med det. Ska nu bli pigg som en gammal lärka hoppas jag;-) Det kunde ta några dagar och det vill jag inte vänta på så i morse trodde jag att NU kan vi leva loppan(jag och hundarna...)men så blev det inte. En tråkig dag i soffan med kallsvettningar och vad heter det... ja, just det...orden bara försvinner -skyller på morfinet. Skit samma, jag har mått SKIT och orkar inget. Hjälpte till lite med maten sittande i rullstolen och skar mig lite i ett finger...(vanligt nu för tiden) var nog mer i vägen än hjälp även om Rolf aldrig skulle säga det.
Nej nu tog orkan slut igen. Hoppas orka skriva snart igen! Kram på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Skönt att höra från dig!
Hoppas att du snart mår bättre!
Kram från Siv!

Postat av: Marie Nylander

Vad är väl min egen "ladingsdinglu" mot ditt eviga kämpande? Ingenting så klart. Man skall inte beklaga sig för småsaker - det är en sak som är riktigt säker, för det finns så många som har det värre. Nu utgår jag alltså från mej själv och den som verkligen har det värre är ju DU, men jag beundrar dej så mycket för din styrka du har att kämpa vidare. Men det är ju också så att så länge vi har hoppet kvar så finns det mycket att ännu uppleva. Hoppas du snart mår bättre igen!
Kram från Marie

2007-05-30 @ 07:53:49
URL: http://www.eirams.com
Postat av: Carina

Hej Gumman!
Nu har Stella varit i Ånnaboda! Första gången för oss med. Det var jättetrevligt där! Trots att det var både tax- och SKF-utställning fick även Stella beröm. Det kom fram en kille och tyckte att hon var så snygg! Jag ville inte säga att hon är den snyggaste, trevligaste springer som någonsin fötts, för det hade kanske verkat som skryt... i stället tackade jag artigt. Frallan fick 1:a och hp i unghundsklassen plus en massa beröm av domaren. Så nu svävar vi på små moln! Tänkte röntga hundarna i augusti-september så kan du kanske få din Stellavalp. Önskar så att jag kunde göra något för dig! Vad som helst, bara du mår bättre. Har du frågat om det hjälper att byta blod eller benmärg eller vad dom nu gör? Vi är en massa människor omkring dig som gärna ställer upp!
Kramar!
Carina

2007-05-30 @ 15:06:12
Postat av: Pernilla Åhlin

Carina tror att hon har den snyggaste och trevligaste springern??! Det kan nog bli ett diskutionsämne som inte tar slut i första taget. Stella ÄR hur snygg och trevlig som helst men vi är många som har turen att äga dessa trevliga Rindi´s hundar så det är risk för demonstrationer? Hm, kände mig lite stött bara, känsligt, sånt där!
Hur som, så har jag i alla fall den klart tokroligaste Rindi´s hunden här just nu. Hon heter Dora. Helt tokig! Vi förvånas varje kväll då hon drar sitt race, bryner sig, skäller och morrar åt osynliga kompisar och bjuder in till lek. Vår egen barnsliga Puma vet inte om han vågar hänga med eller vad det är som händer. Samma visa varje kväll. Hon är så härlig att alla borde få uppleva en sådan hund. Nu vet jag att matte inte alltid håller med, då hon äter tulpaner och annat gott mellan varven.
/Pernilla

2007-05-31 @ 20:40:42
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A
Postat av: Lisen

Helloj.
Min springer måste ju i alla fall slå alla rekord, även om han nu inte är från Rindis, go som gull, och världens snällaste, underbaraste hund lilla Eroz.ja det blir nog ett diskusitionsämne Pernilla, för det är ju inte alla Springerfolk som är Mopsgalna vad jag förstår, för dom slår ju ALLA .
Skönt Ulla-britta att höra av dej, blev lite orolig ett tag.
Tänker på er därute på södern, många kramar från Mopstanten i Klintehamn

2007-06-01 @ 06:55:19
Postat av: Pernilla Grauning

Oj oj, ni vet inte vilka som är dom bästa springrarna. Ni verkar inte ha träffat Klara och Casper. Stella är ju i alla fall en Klara bebis.....

2007-06-01 @ 13:11:28
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback