Torsdag en bakdag...

Idag har jag varit såå duktig och bakat tårtbotten till morgondagens jordgubbstårta och blåbärsbullar! Inte städat ett enda dugg...vet inte om det är duktigt precis men i mitt fall kanske det kan ses så. Jag har INTE tagit ut all ork men trotts det känner jag att nu är jag trött och ska lägga mig någon timme innan Rolf kommer hem. Bäst att försöka sköta sig så inte hela helgen blir förstörd...kanske kan lära mig lite av mina misstag.

Vill önska er ALLA en skön Midsommarhelg!

image19


image20

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Du är duktig du! Jag har gått en 18 håls golfrunda så det blev att köpa en marängbotten från affären, men så är det bara Bertil och jag hemma i helgen. Jag kommer till ön nästa vecka så då kan jag baka nått med mycket kalorier i till oss! Ha en trevlig midsommar och hälsa alla från oss uppe i norr

Postat av: Pernilla Grauning

Glad midsommar! Tack för en avkopplande förmiddag hos dig igår. I helgen tävlar Amanda, Klara och jag agility, fre- sön. Sen är det vila en dag, sen tävlar vi tis och ons igen. Då är det både jobb och tävling.......Kram

2007-06-21 @ 19:32:51
Postat av: Lisen

Hoppas ni får en alldeles underbar Midsommarhelg.
Kram Lisen

2007-06-21 @ 22:33:26
Postat av: Sanna

Tassar in och läser på bloggen (vilket jag gör varje vecka) och vill önska dig och övriga i familjen, både två och fyrbenta en riktigt trevlig midsommar!!
Här i Närke har vi regn och kallt men vi firar inomhus och det lär bli trevligt i allafall med god mat och umgänge:-)
Vilka helt ljuvliga bilder du satt in i senaste blogginlägget - sååå supervackert med den underbara blomvasen och så det vackra huset i bakgrunden, en fantastisk bild!!
Sköt om dig Ulla-Britt, jag kikar in snart igen här på bloggen och hoppas få läsa om att ni haft en skön och avkopplande midsommarhelg!!
Kramar
Sanna med hundflock

2007-06-22 @ 12:47:21
URL: http://web.comhem.se/~u56700985/
Postat av: Susanne Wahlgren

Det ser ut som om blåbärsbullarna blev både bra och goda tycker jag:b

2007-06-23 @ 15:55:24
Postat av: Siv Ödlund

Själv jobbar jag hela helgen. Men den verkar trots det att bli riktigt trevlig.
Hoppas verkligen att du får njuta av hela midsommarhelgen Ulla-britta. Bra att du försöker hushålla med krafterna.
Kram från Siv!

2007-06-23 @ 17:38:43
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Maria Norrman

Hej Ulla-Britta! Hoppas ni haft en härlig midsommar, här i E-tuna har det nästan bara regnat.
Kommer över till er underbara ö nästa vecka för att prova på första utsällningen i junkl. Ha en bra fortsättning på helgen.
Kram från Maria & hundarna.

2007-06-23 @ 19:39:10
Postat av: Carina

Hej gumman!
Du är duktigare än jag nånsin varit! Vi har firat midsommar i Burgsvik i husvagnen. Åkte i torsdags och kom hem idag. Jättetrevligt! Hundarna har badat i havet och är fulla av prästlus. De har efter bara två gånger vant sig vid att vara i husvagnen. I onsdags hade vi avslutning på allmänlydnadskursen. Stella fick inte ett enda "det behöver du träna på"!! Hon är så duktig, mattes tjej! På måndag har Pernilla lovat att trimma henne. Tror du att du orkar vara med på utställningen? Kan Lina ställa ut henne? Frallans syster med familj kommer hit. Det är därför det är 3 stabbisar på lördagen. Vill du att vi kör dit husvagnen så säg bara till. Det skulle vara så roligt om du kom och såg hur fin Stella är.
Kramar!!

2007-06-23 @ 21:21:59
Postat av: Marianne och Nemo

Åh vilka fina bilder du har lagt in! Längtar så till Gotland när man ser det vita och blå. Åker dock om två veckor. Nyss hemommen från Paris med man och barn,Nemo var på pensionat och blev väldigt glad när han blev hämtad idag. Roligt att höra att du trots allt mår hyfsat efter senaste behandlingen. Du är beundransvärd som orkar hålla på med den här bloggen så ofta och hålla alla informerade om dig. Må så gott nu i sommarvärmen som verkar ha återvänt. Kramar från oss alla.

2007-06-24 @ 16:56:59
URL: http://app.block.se/trackback/ping/6591918

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback