Tisdag en jobbig dag.

Det har blivit långt mellan gångerna nu och tyvärr kan jag inte säga att det beror på att jag inte haft tid utan jag har mått skit. Kallsvettats och mått väldigt dåligt, ingen ork alls. Pratade med dem på Onkologen idag och troligen är det min kropp som inte riktigt vill vara med på denna tuffa behandling längre. Det blir hur som en gång till på torsdag och sedan hoppades hon att de kanske kan sätta in hormonbehandling en omgång för tidigt. Skulle egentligen ha 8 gånger men då blir det bara 7. Men jag ska röntgas på torsdag före behandlingen startar och mycket avgörs väl av den.
Det känns i kväll rätt okej och jag har lyckats(äntligen) uppdatera hemsidan och hoppas orka göra det lite oftare framöver. Det blir så svårt att hålla reda på alla fina resultat som valpköparna kommer med när det blir för långt i mellan gångerna.

Bortsett från de senaste dagarnas orkeslöshet så har vi haft en trevlig helg med mycket fest. Var på en studentmiddag på lördagen och en på söndag! God mat och mycket trevligt, skönt att få komma hemifrån och träffa lite annat folk än den där skalliga som sitter i spegeln hela tiden när jag tittar i den, henne är jag väldigt trött på. Tycker alltid hon ser så tjock och tråkig ut men nu när jag inte haft någon aptit så känner jag mig tacksam över lite överskotts kilon. Hade jag inte haft de extrakilon jag hade från början hade jag sett ut som en pinne idag men nu ser jag fortfarande ut att kunna avstå från 10 kg och det känns faktiskt, tro det eller ej SKÖNT. Så var inte så hysteriska över lite extrahull för man vet aldrig när det behövs!

Hundarna är lite hafsigt tillklippta både i päls och klor så nu ska det klara sig till lästa orkes(...hoppas jag)fulla period. Skulle klä om köksoffan men det blev inte mer än tyget kom fram och sedan har orken uteblivit. Men det finns ju kvar till nästa period, inget springer sin väg...konstigt nog.

Nej nu ska jag lägga mig och sova, känns som det skulle kunna vara en bra idé. Fast jag sovit i över 3 timmar på eftermiddagen och en stund på förmiddanen med när jag väntade på distriktssköternan skulle komma. Mina prover för förra veckan såg fina ut så jag hoppas det inte är någon förändring på dem från idag.
Skriver nog inget förrän i slutet på veckan, innan det värsta bryter ut.

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Skönt att du i alla fall fått en trevlig helg, även om det varit sämre med orken.
Jag håller tummarna för att dina krafter ska komma tillbaka.
Kram från Siv!

Postat av: Marie

Hej U-B!
Trevligt att du/ni haft en bra helg.
Vilken härligt fin och säkerligen mycket god tårta på framsidan. Den får mig att tänka på stundande midsommarhelg...
...så önskar jag dig och din familj en riktigt trevlig midsommar! med god mat och god sup och förhoppningsvis sol.Och tårtan har ni ju redan eller hade =)
Och för dig U-B, beroende på hur du mår så har jag
två alternativa nubbe-visor...så du inte ska känna dig utanför =) (skämt åsido) och var glad att jag inte sjunger dom för dig =)
Mel. Vi går över daggstänkta berg...
Till nubben så tager man sill, sill, sill
men också ansjovis om man vill, vill, vill
och om man är oviss om sillen är ansjovis
så tager man bara några supar till, till, till.
Mel. Mors lilla Olle.
Vad dom kan göra i vårt mejeri!
Mjölk kan dom tillverka med grejer i.
Lättmjölk och folkmjölk och starkmjölk är bra.
Dom ska vi dricka i dag trall la laa.
Och som Siv hoppas jag också, verkligen att du får krafterna tillbaka snart.
Var rädd om dig!
Kram Marie
Ps själv kommer jag att sjunga mjölknubbevisan då jag jobbar midsommar Ds

2007-06-14 @ 08:49:28
Postat av: Marie

..glömde att säga..att du är duktig och det är så positivt att du ens tänker på och vill klä om dynor, plantera blommor, shopa mm...kaaanoon!!!vilken fajter du är! fortsätt kämpa på!! som den kämpe du verkar vara...jag har inte orken alla gånger... fast jag är frisk/ Marie

2007-06-14 @ 09:04:31
Postat av: Sanna

Hej Ulla-Britta!
Tassar in och läser lite i din blogg, hoppas orken kommer igen snart!! Jag beundrar dig oerhört för att du är en kämpe och positiv i ditt tänkande trots svåra stunder av värk och trötthet!! Har kikat på uppdateringarna du gjort på hemsidan och måste säga att du kan vara oerhört stolt över alla vackra och duktiga hundar med kennelprefixet Rindi!!! Som vanligt vackra bilder och smakfullt uppdaterat på hemsidan:-) Jordgubbstårtan på framsidan med ivriga pricknosar runtom är en underbar bild, man blir sugen på att försöka ta sig en bit:-) Önskar dig en trevlig midsommar!!
Kramar
Sanna med hundflock

2007-06-14 @ 14:00:24
URL: http://web.comhem.se/~u56700985/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback