Onsdag en bra dag!

Hej alla mina vänner och er andra som jag inte känner! Tack för sommarhälsningar som jag fått via bloggen och på mailen. Det är så härligt med alla trevliga människor som finns runt om här i världen, önskar bara att det blev fred på jorden också...men det blir det aldrig...sa hon pessimisten eller om det var realisten. Nu orkar jag inte tänka så stort, det får handla om min lilla, lilla värld som är nog just nu.

Jag mår faktiskt riktigt bra! Ja, ni hör rätt, det är så förvånande bra. Visst har jag ont, men det finns piller och jag fick i gårkvällen en mycket obehaglig kramp i bröstet och strupen, kändes som jag skulle kvävas. Lyckades skrämma upp Rolf som somnat och jag fick lite panik...kanske inte så konstigt men ändå. Fick i mig en Stesolid(sparad för sådana här extra tillfällen;-)) och till slut släppte det. MEN annars mår jag så konstigt bra för att vara bara onsdag. Redan i går kväll åkte jag med Rolf och hundarna till en grusgrop så de fick simma, ja inte Rolf...bara hundarna, ordentligt en ganska lång stund. Dora(snart 13 år och just nu otroligt pigg) fick vi ta upp före de andra för annars hade hon väl inte kunnat gå idag. Det var så skönt och ännu bättre blev det för när vi kom hem stod det en burk med smultron på trappan från Emelie och Susanne. Finns det ett godare bär på denna jord, nej det tror inte jag i allafall -TACK va gott det var, jag delade med mig lite...men det mesta njöt jag av helt själv och mycket långsamt....mmmmm

Sedan såg jag på den engelska serien om Elizabeth som jag verkligen kan rekommendera, den går i repris i helgen, så såg ni den inte är den värd att se. Vackra kläder och smycken, bara det är kul att se. Rolf tyckte den var lite seg och somnade...som vanligt(säg inte att jag skriver det...han sover nämligen inte alls...brukar han säga) Den var ganska blodig i mellanåt, så det är ingen barnserie!

Idag har jag haft frukostbesök, sen frukost men så är det när man ligger länge. Elisabeth och Pernilla med Sebbe(barn). Det blev en mycket trevlig förmiddag och jag fick prata av mig lite om både hund, hus, barn och lite annat. Elisabeth har en helt underbart vacker mage som innehåller en skatt. Guldklimpen tänker titta fram i mitten av juli, det är så vackert med gravida kvinnor förstår inte vad det är som händer med oss när vi bär på ett annat liv. Man känner sig kanske inte alltid vacker med svullna ben och värkande ryggar men ändå strålar det på något sätt av en inre styrka. Ja, ja, det är väl meningen att naturen har gjort oss lite fåfänga och att vi ska känna oss starka, annars hade vi väl inte gjort om det en gång till och vissa, många, många gånger. Det är ju inte precis någon njutning i det ögonblick de små klimparna ska fram men som av en händelse så suddas det liksom bort ur minnet väldigt snabbt på de flesta...konstigt.

Nej nu ska jag inte fördjupa mig i detta mer. Det är roligt med barn och valpar, speciellt när de sover...ha, ha det har ni aldrig hört förut -skitkul. Sov gott för det hoppas jag få göra strax, lite svårt att koppla av även om jag är jätte trött. Men det har varit en bra dag och det är jag så glad för! Njuter av allt jag orkar göra och vara med på, de små, små sakerna som man tagit för givet blir nu så otroligt värdefulla. Natti, natt!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Det är så härligt att höra att du är piggare. Hoppas att du och Rolf får en mycket trevlig midsommar och att vi får fint och vackert väder här på ön. En hälsning till Maja måste ja också få med......jag har tagit fyra visdomständer "och det tycker ja é bra"....som Stina säger, ja, Ni vet hon, kompisen till Tjorven på Saltkråkan.
Glad Midsommar på Er alla!!
/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback