Efter regn kommer solsken

Nu känns det som evigheter sedan jag skrev här och det är det väl också. Det har varit mycket hund ett tag och jag har inte riktigt orkat med datorn. Vi hade våran stora kennelklubbsutställning i helgen som gick. Tack vare Pernilla Åhlin kunde alla våra springrar komma fint trimmade till utställningen, annars vet jag inte hur det skulle gått.
Lördagen då var det bara regn och humöret var inte på topp, vaken på människor eller hundar. Lilla Lea stod för framgångarna den dagen. Söndagen gav lite bättre och nu var det Tykes tur att missa certet mitt framför näsan...förargligt men så är det i denna sport. Vi fick i allafall hederspris på både uppfödar och avelsgrupp och dagen avslutades med att bli Best in Show med avelsgruppen för en engelsk domare.  Vill ni veta mer om hur det gick för hundarna får ni kolla på hemsidan...men inte ännu för jag har inte orkat lägga in det, kommer snart.image21
Här ser vi 5 glada tjejer som gjorde ett jättebra jobb!

För några helger sedan var vi på utflykt till Ljugarn och det finns också lite bilder påimage22En skallig jag och "tanthundarna"
image23 Rolf med Bonnie och Mocha.

Mitt strandfynd dök upp för ögonen i samma sekund som jag tänkte -Under om man kan hitta någon rolig stenimage24en liten "knapp". Kanske kan använda den som just det någon gång. Det ser även ut som ett gristryne, eller hur.

Idag har jag fått svar av min trevliga läkare att jag slipper morgondagens 8:onde behandling. De beslutade att eftersom det sett bra ut på båda röntgenundersökningar som gjorts under tiden jag fått cellgifter så kunde jag få semester nu. Min kropp börjar tröttna och då kunde de lika bara bli uppehåll nu eftersom jag ändå fått en gång mer än normalt. På måndag ska jag få skallröntgen igen, eftersom jag har huvudvärk vill jag ha det kollat en gång till. Sedan kommer de att ta lite prover på mig och sedan får jag recept på en hormontablett som ska fungera som en broms under tiden jag slipper cellgifterna. Ska om allt fungerar gå på dessa i 3 månader och sedan blir det ny röntgen. Ser det bra ut även då så får jag fortsätta med tabletterna en period till men om inte blir det tillbaka till cellgifterna och hoppas att de fortfarande tar.

Men nu hoppas jag bara att det fungerar utan allt för många biverkningar och att det håller ett bra tag. Jag längtar så efter att få må lite mer som en "normal" människa. Hoppas på att det blir mer ork även om jag är överraskad hur bra det gick att vara med på utställningen. Har sovit lite mer än normal efteråt och har väldigt ömmande ont överallt men det får man ta. Allt kändes så mycket roligare när vi kunde få avsluta som vi...eller Lina & c:o gjorde.
Tack för en härlig helg alla mina goa vänner! Det är alltid en härlig stämning hos oss i tältet och det är mycket upplyftande, synd bara att det blir så sällan numera.
Nu ska jag gå och lägga mig, det brinner i vänsteraxeln av att sitta här vid datorn och klockan är 01.08 så det är nog dags. I morgon ska jag bara njuta av att vara fri från en jobbig behandling! Kanske blir det en tårta till helgen och det finns jordgubbar...annars kanske en annan variant, vi måste ju fira Bis vinsten!image25
En sån här kanske...den var väldigt god.

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Ja, det var verkligen en trevlig avslutning på söndagens utställning. Tur att jag var kvar till finalen då och fick se när Klaras avelsgrupp tog BIS-et. Stort Grattis!
Kram från Siv!

Postat av: Pernilla Åhlin

Visst va hundarna fint trimmade.......men va vore jag, utan FINA HUNDAR ATT TRIMMA??? Världens bästa uppfödare, det är va du/Ni är och det står jag för med råge. Jag har kontakt med så mycket hundägare som inte har någon bra uppfödare att luta sig mot så jag vet....! Visst är det så...Ni alla andra där ute, som har en Rindi´s fotvärmare därhemma ? ;-)
Stämningen i tältet skulle inte va densamma utan Lina, Rolf och U-B.
Funderade lite på den där underliga stenen. Ett tecken kanske?
En sten är tung och kompakt. Om man går ner i ett hål kan det kännas som om man bär på bördan när man kommer under den. Då finns ett annat hål att ta sig upp ur igen.
/Pernilla

2007-07-05 @ 08:55:14
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A
Postat av: Monica Smed

Grattis på alla möjliga sätt!!! Att bli BIS med en Eng.Springer-grupp, bedömd av en engelsk domare, det är inte "fy skam"!Förstår att det kändes gott efter två jobbiga/regniga dagar. Tråkigt att inte
kunna vara med på ett hörn längre, det var alltid trevligt/kul/spännande.....även när det regnade ;-)
Nu håller vi tummarna för att det kommer att bli en riktigt bra "semester" för dig och Rolf!!! Tänk om du kunde få må som en prins.....essa, det var ju ett tag sen.
Regniga men varma hälsn. till er båda + hundar!
Kram fr. Monica,Nenne och tuffe Ruffe

2007-07-05 @ 09:42:44
Postat av: Kitty

Jag kan bara hålla med dig Pernilla! Finns ingen bättre uppfödare =) Ni är underbara!!! Kramar!

2007-07-05 @ 11:52:28
URL: http://www.ipbolaget.com/users/ce03049d/
Postat av: Maria & WIllma

Hej Ulla-Britt!
Grattis till BIS-1 placeringen, vi åkte efter en tur till Fårö tillbaka till utst. och såg finalen.
Trist att regnet kom på lördagen.
Hälsn. från Maria

2007-07-05 @ 14:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback