Lördag på akuten

Ja så var vi äntligen hemma igen. Fick feber i går kväll och rosiga kinder, men de tyckte jag kunde avvakta men idag hade tempen stigit lite och då ville de ha in mig för provtagning. Så nu har jag legat där inne i stort sett hela dagen. De har kollat blodkropparna och de kan se en mindre infektion men var vet de inte. Men det finns fortfarande vita krigare så det räcker för att utkämpa ett mindre angrepp men skulle tempen stiga ytterligare eller jag får ont någon annan stans så är det Visby som gäller igen! De tog även en massa olika odlingar som skulle vara klara i morgon så vi får väl hoppas att de inte ringer.
De ville först ha mig kvar men tyckte samtidigt att jag såg pigg ut så om jag lovade kolla tempen och känna efter om det hände något annat i kroppen fick jag åka hem. Gissa vad jag gjorde -Åkte hem så klart!! Det är ju bara 6 mil till sjukhuset så det måtte väl inte kunna hända så mycket ...men jag ska packa en liten bra och ha väska...typ som när man väntade på förlossning-man vet aldrig när och OM i detta fall.

Nu är Rolf ute med hundarna som fick en tråkig dag igen men det är bara tanterna hemma så det är nog rätt okej. De hinner få springa av sig innan det mörknar helt och förhoppningsvis får de en långtur tillsammans med husse i morgon.

Nu är jag hungrig för min matlust är det inget fel på, mängden blir som väl är inte så stor men det är gott!
Det ska jag väl vara glad över även om man önskar att vågen kunde passa på att gå lite nedåt när man inte äter så mycket...men jag rör mig ju heller inget eller väldigt lite jämfört med annars. Inget att bry sig om nu, rätt som det är så rasar det och det vill jag inte heller ...varför kan man aldrig vara nöjd.

En god köttbit, med rotfrukter och annat smått och gott...fast inget vin:-( Men det kan man ju klara sig utan ibland;-) Tror Rolf hittade lite rökta räkor också...mums, hoppas jag hinner äta innan tempen stiger igen;-)
Får nog vila lite innan maten, det tar ju på krafterna att äta!

Ha en trevlig lörsdagskväll alla mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Marianne och Nemo

Hej Ulla-Britta! roligt att höra att det går bra i början av behandlingen. Hoppas att du inte kommer att må alltför illa. Men du är en kämpe, eller hur? Tänker mycket på dig och håller tummarna. Nemo hälsar så klart!

Postat av: Ann Lundin

Det är fantastiskt av dig att orka skriva om allt du måste vara med om. Du är en KÄMPE Ulla-Britta!
Njut nu av din köttbit och räkorna! Hälsa Rolf!
Jag tänker på dig varje dag!
Ann

2007-02-10 @ 18:15:52
URL: http://www.astrosprings.se
Postat av: Siv Ödlund

Fortsätt kämpa! Vi tänker på dig.

Kramar från Siv!

2007-02-10 @ 19:40:17
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Lisen Lundström

Tänker på er jämt, tyvärr kan jag ju inte hjälpa er så mycket just nu, lilla bebisen tar all tid, ja du vet hur det är.
hoppas i alla fall du och Pernilla kommer förbi snart, jag lär ju vara låst ett bra tag framöver.
Hoppas du mår bra i dag och fått sova i natt, för min del blev det inte många minuter som vanligt, undrar när man får en hel natts sömn igen???
I morgon måste jag börja jobba också eländes elände.

Kram till er alla
Lisen Peeter hanna och alla hundar

2007-02-11 @ 10:10:09
Postat av: Katarina.Wedholm

Hejsan Ulla-Britta!
Träffade på jobbet- just det Akuten- en sjuksköterska som var kompis med Jessica som äger Lukas- Klaras bror;)
Vilket sammanträffande!! Jessica funderade på att komma över till mig enligt Lina(kompisen) och jag sa självklart var dom välkomna till oss! Roligt att få träffas igen efter så lång tid och se ett Hjallebarn, känns extra varmt om hjärtat!
Jag jobbade kväll igår på Akuten och du tillbringade på din akuten fast i en annan situation.
Så vi får se när vi kan träffas Jessica med Lukas;)
Här går vi i väntans tider och ser hur Mallows mage växer men jag är fortfarande lite osäker på hur många valpar hon har i magen. Det känns som en miljonvinst denna kullen;)
Varje dag går så sakta och man är så nyfiken att man håller på att spricka av förväntan. Man vill se vilka kön det blir och vilka färger det blir. Sedan vill man se dom växa och se hur dom utvecklas. Tänk så lycklig man kan bli!!!
Vi njuter i fulla drag här hemma!
Samtidigt så går det inte en dag utan man ständigt tänker på dig och hela familjen och dina underbara valpköpare du har runt omkring dig på Gotland!
Idag söndag så lyste solen så härligt och Matilda åkte skidor för första gången. Hon tyckte det var jätteroligt tills Mallow förstörde henne skidspår för då ville hon inte åka skidor något mera.
Nu är man ledig i två dagar och sedan börjar man jobba på tisdag. Vi håller just nu på att lägga ett nytt schema från slutet av mars och 6 veckor framåt och samtidigt så skall vi tänka på semester som skall läggas för att alla skal ha rätten att få en semester under sommarmånaderna. Det är svårt att tänka semester när det är snö och kallt, men semestrarna skall vara färdiglagda i mitten på mars tror jag det var så då vet vi när vi får semester i sommar. Snacka om framförhållning;)
/Kram från oss alla här på Lord Caalveert's

2007-02-11 @ 14:06:12
URL: http://www.lordcaalveerts.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback