Fredag - hurtig

I dag var det upp i ottan för att vara tidigt på lasarettet i Visby. Jag kunder inte somna i går kväll utan blev sittande lite för länge vid datorn men några timmars sömn blev det till slut. Jag kände mig väldigt pigg och riktigt snygg faktiskt, när vi avgick mot stan vid 07.15. Till och med mitt hår ville för en gångsskull det samma som jag och lite lätt sminkad kunde vi(Rolf var inte sminkad...) nu ratta in med alla (idag 4) vovvar med oss. Vi utrustade dem med täcken och tog med mat om i fall att det skulle dra ut på tiden, man börjar ju lära sig att allt kan hända;-)
Väl i stan lämnade Rolf av mig och själv fortsatte han till Brobilskrot för att träffa "Bro-Elvis"...eller inte  han kanske utan snarare hans bror men skit samma, han skulle ha ett bälte i stället för det som hans lilla Mocha hade tuggat på.

Jag kände mig så pigg och för första gången på länge smög jag inte när jag gick utan marscherade!! Jag passerade Apoteket med raska steg och gjorde stolt en omkörning av gubbe med rollator...oj, jag blev riktigt impad av mig själv...närmade mig rakan med biblioteket...ökade lite, kände att en kvinna i min egen ålder började ta in...fasen heller att hon skull komma om. Jag gick på allt vad jag orkade och när jag tog till vänster och mer eller minder kastade mig på dörren till onkologen slängde  jag en snabb blick bakåt och såg henne just komma fram till hissarna...JAG VANN med hela 3 meter!!!  Phu, gud så fåningt tänkte jag och tog mig lite lugnare in på avdelningen.

Väl där skulle det nu kollas vad för fel det var på min ven-port...Oj sa sköterskan!  -Va, sa jag.  Vad är det för fel?? -Oj, den funkar perfekt...förstår inte...hmm de ha använt för korta nålar.. säger hon.
VA!! Var det inget annat? sa jag. Nej. Ja, ja det var ju bra, men lite jobbigt mycket för typ.. ingenting.  Hur som så blev  proven tagna och  jag har fick egna nålar med mig till nästa  veckas prover.  Då var  det bara att  åka hem  igen, men nu var Rolf inte anträffbar. Jag satte mig i cafeterinan med kaffe och  en god chokladkaka + min bok som jag klokt nog tagit med mig. Tillslut kom min käre man och hämtade mig för att vi skulle dra ut på stan men nu kände jag att orken, all min hurtighet började ta slut. Så det blev ingen tur i de små mysiga väldoftande butikerna som jag tänkte mig utan några få större som mest innehöll sånt man stoppar i sig...fast några ljus, en nytt duschmunstycke och lite annat blev det-men inte ett enda hundkex...första gången jag åkt till stan utan att inhandla något till vovvarna!

Hem kom vi och totalslut är jag, men glad ändå!

Ha en skön helg,  jag tar nog helgledigt från bloggandet, tror jag...man vet ju aldrig vad man får för sig.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Grauning

Skönt att du slapp att göra en ny port. Casper och jag håller på att klicka in oss till imorgon. Ska bli jättekul. Har nog lite att berätta sen. Du måste också fråga Karin Stumle om kursen sen. Det är nämligen en jätteskojig tant med, som inte riktigt förstår vad det går ut på. Hon gick på vår valp kurs också. I onsdags skrattade vi (åt henne) så vi höll på att dö. Taskigt, men, men. Lite kul ska man få ha.

2007-02-16 @ 19:00:04
Postat av: carina

Idag har jag sjungit för full hals för Stella som fyller 1 år! Hon såg ut som hon sa:Sluta med det där oväsendet och ge mig mitt grisöra i stället! Det blev grisöra och smaskensmat med flaggan på golvet. Därefter fick dom var sitt tuggben. I kväll kommer hon att ta upp en stor del av mattes säng med en djup suck som vanligt. Tänker på dig varje dag. Du klarar det här! Har aldrig mött en så underbart positiv människa! Tycker om dig så mycket och är så glad för förtroendet av Stella. Hur visste du att vi skulle älska henne mest av allt? Hon hör hemma här! Kramar från Stella, Rolf och Carina

2007-02-16 @ 20:54:12
Postat av: Siv Ödlund

Tack för dagens blogg och några härliga skratt!
Själv har jag varit på hockey och sett Sudret vinna med 5-2 över Skarpnäck. Tur att du förvarnar om att du eventuellt tar helgledigt. Jag blir så orolig om du inte skrivit något annars.

Kram från Siv!

Postat av: Lena Bell

Hej
Vad härligt att höra din positiva inspiration till att tävla i gångarna på sjukhuset.
Du är för härlig Ulla Britta!
Kämpa på!
Vi tänker på dig varje dag och finns här om vi kan göra något.

Vi håller på att göra Tyke till Gotlands vackraste hund !! Imorgon ska vi till Pernilla och klippa och nästa helg gäller det.
kram
Lena med Tyke och familjen

2007-02-17 @ 15:03:38
Postat av: Marianne och Nemo

Roligt att höra att det är lite bättre nu och att du inte behöver ha ont hela tiden.Det är strongt av dig att sitta skriva så mycket som du gör. Jag följer dig noga och tänker mycket på er där på det härliga Gotland. Nu börjar jag och familjen att längta dit ordentligt, det är länge sen nu, augusti senast. Men påskveckan är vi där. Ha en bra helg nu med famijen och vovvarna. Kram Marianne.

Postat av: Sanna Tillman

Hej Ulla-Britta!
Oh vad skönt att du känner dig piggare igen!! Att det "bara" var för korta nålar de använt och inget annat fel på ven-porten:-)Hoppas du får en skön helg med gott att äta och en bra bok att läsa!! Jag ska börja på en ny bok... den ligger och väntar men jag bävar nästan för att börja läsa i den för då vet jag att jag inte kan sluta... jag sträckläser om boken är fängslande och bra nämligen:-) Men nu har vädret här blivit sämre, snöslask, så då är det mysigt att kura inne med en bra bok. Nu håller jag tummarna för Gotlands vackraste hund och att det blir en från Rindi!! Kram från Sanna

2007-02-17 @ 20:49:48
URL: http:///web.comhem.se/~u56700985/
Postat av: Pernilla Åhlin

Tack och lov att det inte var något fel på ven-porten. Men det där med att tävla i sjukhuskorridorerna måste du lägga av med. Tänk om du sladdar i kurvan och bryter lårbenhalsen!! Det har du inte tid med nu.
Laddar nu för trimmingen i morgon då jag ska snygga till Tyke så att han blir Gotlands Vackraste.
/Pernilla Å

2007-02-17 @ 23:29:12
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A
Postat av: Ann Lundin

Hej på dig Ulla-Britta!
Vad härligt att höra dig så pigg!
Hoppas att helgen har varit lika härlig för dig.
Här i Vessigebro är det fullt upp med valpar och allt vad det innebär;kiss, bajs, hundmat, välling, tvätt, valpköpare, avmaskning, registreringar, rastning av de vuxna osv. osv.
Nej jag ska inte gnälla för nu har jag sportlov en vecka och det ska bli skönt!
Hälsar Ann!

2007-02-18 @ 17:01:41
URL: http://www.astrosprings.se
Postat av: Lisen

Helloj Kompis.
Hoppas helgen har varit toppen, här har det badats hundar, spårat, och gud vet vad som vi hållit på, pussat på lillfisen förstås, som faktiskt börjar komma opp på benen nu, men han är lika bred som lång, och väger nu 1 kg vid 3 veckor, hur nu det skall sluta, mat är väl inte det bästa här i världen då det finns tutte, ja dessa små ljuvliga Mopsfisar, att man kan bli så kär så kär i dessa fantastiska små gula gullungar, och av någon underlig anledning kan man visst ha hur många som helst av dom också, DET BLIR ALDRIG FÖR MYCKET, konstigt va???
Många kramar extra pussar till min bruna favoritdocka .
Lisen

2007-02-18 @ 17:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback