Dagen före dagen...torsdag.

Ja så var det då dags att ta den tillsagda duschen som ska göras om i morgonbitti igen för att jag ska vara ren och fin till operationen...fin kanske man inte blir men ren i allafall. Nya Hundsport och boken av Martina Haag är framlagd på köksbordet tillsammans med blodprovspapper och annat som inte får glömmas till i morgon. Den här gången ska jag komma ihåg mobilen, man känner sig helt vilsen utan denna lilla apparat. Hur klarade man sig utan dessa otroligt livsnödvändiga små saker tidigare.-) svårt att förstå. Det är nog som nappen för ett litet barn=trygghet.
Ja, ja...det är väl ingen idé att skjuta upp sänggåendet längre, morgondagen kommer ändå. Håll alla tummar ni har för att det ska gå bra och att inte illamåedet ska vara av den värsta sorten. De pratar om att de har bra motgifter men jag är av den sorten som lätt mår illa, räcker att jag ser en båt så börjar det gunga...tänk er hur jobbigt det är när man bor på en ö ;-) Jag vill ha smilisar...hur får man det? Kanske inte går på denna varianten. Fy va nervös jag är...
Till BF-Jag ringer på fredag!
Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Lotta Buske

Ulla-Britta! Jag kommer att tänka på dej hela torsdagen!Du fixar det här också,du är en oerhört stark och modig kvinna! Stora,varma kramar från Lotta!

Postat av: Marie

Hej U-B!
Har tänkt på dig hela dagen i dag...hoppas allt går bra för dig...kämpa på!
/kram Marie

2007-02-08 @ 15:19:42
Postat av: Katarina.Wedholm

Jag har tänkt på dig hela dagen idag!! Du har en vilja av stål och stark som en oxe, så det är ett måste att du snart är på bättrings vägen;))
Mina tankar har funnits där hos Dig idag och även nu i kväll!
Jag håller allt vad jag har för att du inte skal må illa eller i alla fall inte så värst illa.
/Kram

2007-02-08 @ 17:03:59
URL: http://www.lordcaalveerts.com
Postat av: Sanna Tillman

Hej Ulla-Britta!
Precis som de andra skrivit här på bloggen så har jag också tänkt på dig idag! Var inne på din hemsida igår och såg att du hade detta framför dig idag nämligen. Håller tummarna för att du inte behöver må illa nu efteråt!
Stor varm kram
Sanna

2007-02-08 @ 19:39:54
URL: http://web.comhem.se/~u56700985/
Postat av: Kent Westerlund

Hej Ulla-Britta.
Hoppas att allt går bra och du inte mår illa.
Isa njuter av snön har matte informerat mig om.
Kent

2007-02-09 @ 10:42:54
Postat av: Ing-Mari och Kent

Hej Ulla-Britta
Håller tummarna för att allt går bra med dig och att du inte kommer att må allt för dåligt.
Kram
Ing-Mari och Kent

2007-02-09 @ 19:30:31
URL: http://www.springmoons.se
Postat av: Fam. Wagenius

Kämpa på, vi är många som behöver dig.Tankarna är ofta hos er, hoppas det ger styrka.Såg en fin springer på stan idag,som alltid var jag tvungen att gå fram och hälsa. Det syndes nästan att det var Bessies valp. Han bodde i Väskinde,husse var mäkta stolt. Han var så lycklig över sitt val av hund,de var ute och tränade "att gå på stan".Kramar ifrån oss.

2007-02-13 @ 22:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback