Vacker, vackrare, vackrast...

Det är Mocha som blivit så vacker idag och det är Pernilla Åhlin som varit här och fixat medan jag vilade  - Kan det bli bättre och lilla Robyn hade bakat 2 burkar med pepparkakor till oss så nu kommer vi att bli rysligt snälla!

Skulle åka till stan och få stärkande dropp för skelettet i morgon men jag har avbokat för jag orkar inte. Känner mig så trött och slut, orkar inget. Bara tanken på att behöva åka in där var tröttande så lite bättre mår jag bara av att slippa. Det blir nästa torsdag, så det blir väl Maja och kanske Rolf om han är ledig som får äran att åka med mig. Annars skulle Mariell och jag gå en sväng på stan men det får bli en annan stund, det finns förhoppningsvis många chanser.

Nu vill inte mina armar sitta vid datorn längre, så jag säger god natt och hoppas att det blir en sådan för oss alla!

Kommentarer
Postat av: Marie

Godmorgon U-B!
Ge inte tappt för ork och tråkiga tankar! Du är ju en kämperkvinna med gott gry.
Unna dig något som för tankarna på annat håll...lätt för mig att säga förstås, men det är välment. Något smaskigt gott kanske...eller jag kan rekomendera
marchall+varm dryck(glögg, kaffe?)vilstolarna i trädgården=mysfaktor...så någon kväll när orken faller in tar du fram pälsen, sjasar ut maken, hundar, ungar och njuter ;)
Hoppas du snart känner dig piggare.
kram
/Marie

2007-12-19 @ 09:04:18
Postat av: Kitty

Mocha är säkert jättefin nu! Oavsett hur hon ser ut är hon väldigt charmig :) Ta det lugnt imorgon du! Jag vill bara att morgondagen ska gå foooort så det blir fredag! För på fredag får jag träffa Texas igen! Längtan är snart olidlig! Massa massa kramar!

Postat av: Mariell Dahlström

absolut blir det fler chanser till svängar på stan! jag e ju "ledig" nästan jämt så jag går järna på stan som om växling och med trevligt sällskap kan de ju inte bli bättre!!!!! tror säkert att lilla bonka bonka blev fin! pernilla e ju så duktig! kita blev ju super fin när hon var hos pernilla och blev ordentligt trimmad!! så mocha blev nog minst lika fin!! kramar i massor!

2007-12-20 @ 23:03:18
Postat av: Ingrid Bolin

God Jul!!! till er båda, och tack för årets bästa gåva. Kramar från Ingrid

2007-12-23 @ 21:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback