Oj va tiden går snabbt...

Hur ska man hinna leva när tiden går så jäkla fort, hela tiden...förr tyckte jag att det bara sniglade sig framåt men inte nu, nu springer det rena sprinterloppet hela tiden. Jag hoppas det ska lugna ner sig när det blir jul för då MÅSTE det gå eller krypa fram för jag vill att det ska räcka lännnggeee...de få dagarna kan gärna få vara i flera veckor eller något åt det hållet. Men jag vet hur det är eller blir, POFF och så var det vardag igen och alla har åkt hem! Men suck så jobbig jag är!!! Sitter här och tar ut allt i förväg, fy så idiotiskt.

Idag har jag fått handduksmassage och TNS behandling, jätteskönt. Sedan somnade jag en liten stund och så kom Rolf hem=hungrig...och det är inte jag men det blev mat som var rätt okej. Jag åt rätt ordentligt för en gångs skulle, även om det inte syns så är det dåligt med ätandet. Jag är aldrig hungrig, men mina piller håller hullet uppe ändå. Jag skulle väl rulla fram om jag åt normalt, så nu till jul när det kommer att bli en hel del godis vet jag inte hur det kommer att bli. Men man ska vara glad åt sin mage både på in och utsidan!

I morgon ska vi inhandla en gran, en sådan i säck...på så vis slipper man all kritik för att granen inte ser klok ut - man kunde inte se den! Bra sätt, grisen i säcken...eller vad det heter. Vi har grisen i saltlake eller rättare sagt ena halvan av en grisarsl...rumpa som ska bli våran kära efterlängtade skinka. Det är nog mest den som våra barn kommer hem för att träffa...eller kanske inte men ganska mycket pga av den. Den är viktigare än julklappar och godis, då kan ni tänka er.

Nej nu ska jag nog ta och kolla om det finns någon frukt eller kanske en godisbit....

Ps. Jag mår bra, även om det gör lite mer ont idag för att jag gick lite för långt igår och sedan idag igen...och så badade jag Bonnie i går kväll -DUMT, jag vet men det bara var tvunget att göras. Men nu vilar jag och i morgon behöver jag inte gå promenad, bara vila och vila... D.s

Kommentarer
Postat av: Pernilla Grauning

Oj, vad du var duktig som tvättade Bonnie. Jag sprutade på lite lukta gott på Klara istället. Bonnie och Klara rullade sig i något äckel päckrl igår när U-B och jag var ute och gick. Sådan mor, sådan dotter ellet nått.....

Postat av: Siv Ödlund

Skulle nog aldrig våga köpa en sån där gran i säck för Lasse skulle bli gaaalen om den inte såg tillräckligt bra ut när vi tog upp den hemma. själv är jag av den åsikten att det mesta kan döljas med julgranspynt och glitter (som vi har massor av).
Sköt om dig!


Kram från Siv!

2007-12-16 @ 08:52:56
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Marianne Clémentz

Vi kör med vår plastgran nu för femte året. Lite trist men skönt när man ska packa ner den i sin låda igen och slippa barren. Men jag saknar grandoften. Vi håler på att få vårtr badrum klart nu till jul som vi har väntat på i 1 ½ år, Badkaret har stått i vardagsrummet i ett år och nu hoppas jag verkligen att det blir julbad av i år. Skönt att höra att du mår bra. Kram Marianne

2007-12-16 @ 21:25:26
Postat av: Pernilla

Nu när jag ser att jag inte är först vågar jag fram......det är ju ett trendbrott....men vi har också plastgran. Kenneth är allergisk och det brukar jag skylla på men han är i verkligheten inte SÅ allergisk mot gran så att han inte skulle klarat en riktigt. Men det är behändigt att vika ut grenarna och fixa till den riktigt snygg och jag har fått för mig att det är miljövänligt också. Läste dock i en tidning att de inte va så miljövänliga som man kan tro men vår är jättegammal så räknar man ut det på många år tjänar man nog på det. Tror vår är 12 år (räcker kanske inte ens det) men ännu snygg.

2007-12-17 @ 09:43:24
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback