God Jul...

image75

Så var den då äntligen här och som vanligt är endast mor vaken...och tomten kanske. Det är härligt att få ha sina barn hemma och det har ju tillkommit en kille genom Lina -Thomas och det är jättekul. Stackars Maja fick lämna sin Fredrik kvar hemma i Hässleholm tillsammans med hans familj, kanske kan vi få låna honom nästa jul. Vi är i allafall väldigt glada över att de är hemma och nu är det mesta fixat inför morgondagens släktkalas. Vi blir 14 personer om allt går enligt planerna och det får vi väl tro och hoppas att det gör.

Hoppas nu att alla får fira julen på sina egna och självvalda sätt...inte så enkelt alltid men att alla i allafall får må bra och äta gott. Vi kommer nog att rulla runt här i morgonkväll och kvida med magen i fyra hörn...hur det nu skulle kunna vara möjligt utan att man först sväljer en låda...och det tänker i allafall inte jag göra.

En riktigt GOD JUL till er alla!! Har inte skickat julkort i år så ni får hålla till godo med denna julhälsning...hoppas nu alla läser detta annars blir det tokigt.
image74
Det vackra hjärtat har Susanne "Kinna" gjort, en riktig konstnär...det finns nämligen en sida till som nästan är ännu finare...får nog ta kort på den också.

Vill också passa på att tacka för alla fina julhälsningar vi fått, kort, blommor , choklad och andra trevligheter...mmm...va trevligt det är med många vänner! Tusen, tusen, miljoner Tack!!!!

Ja, ja...jag vet, bilden är jätte gul och konstig men den blev så gul ute i solen när vi tog den och jag orkar inte bry mig, ni får väl njuta av det vackra motivet så gott det gå ändå ;-)

Kommentarer
Postat av: Alex

God jul! :)

Postat av: Kattis

Önskar Er en fortsatt trevlig jul och Ett Gott Nytt År 2008!!!
Så fin du är på bilden:) Det var länge sedan man såg dig, så det är alltid lika trevligt att få se dig på bild! Vilken vacker gran Ni har, men som alltid med den vackra smaken som du alltid har så kan det inte bli annat heller;)

Sköt om Er och njut i fulla drag av mat och godis, men också av umgänget!!!
Kram till Er alla där hemma nu på Hemse;)
/Kattis

2007-12-27 @ 15:55:52
URL: http://www.lordcaalveerts.com
Postat av: Siv Ödlund

Hoppas att julen blev lyckad! Själva hade vi en bra jul i lugn och ro. Nästan utan Kalle Anka (ingen orkade titta), men definitivt med Karl Bertil Jonsson.
Gott Nytt År Allihop!


Kram från Siv!

2007-12-31 @ 18:31:25
URL: http://www.lillhagnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback