Fredag

Oj, oj vilken stavning....kan ju tro man är i fyllan...eller det kanske man är när man tagit insomningstablett. Ska nog avstå från att skriva inlägg i fortsättningen efter intagande av detta preparat. Nu är jag vaken, har just vaknat efter en dryg timme...kanske två, vet inte så noga. Har målat runt lister och fönster i hallen innan jag la mig och det kändes bra att få göra något som jag hoppas ska vara bra...vet ju inte förrän chefen sett vad jag gjort...JA i det här fallet är det han som är chefen...men bara i detta!!

Ska börja med lite mat, blir nog en paj med något gott så här på fredagskvällen...kan man ha musslor i paj?? Jag får nog kolla ett recept för ovanlighetensskull eller så får jag ta något mer säkert och fylla den med. Tråkigt att laga mat alla dagar, detta att hitta på olika saker varje dag. Helst ska det vara lite nytt för att man inte helt ska tröttna på det. Jag har inte alltid så bra matlust men hullet ger sig inte av för den skull och det är jag glad för...så konstig man kan bli,-)

Glömde skriva att Teopojken var här och hälsade på för några dagare sedan, han är så fin! Inget nytt men ändå...synd om er som aldrig fått se honom. Han och Casper som är lite yngre var här med alla tanterna och kissade av trädgården. Syns att han har det bra med matte Tina och numera kissar han runt i Visby, bara så ni vet OM ni ser en snygg springer-nyklippt och tjusig.

Ni skulle inte tro era ögon om ni såg mig just nu, 2 tröjor+2 fleectröjor och orage hanskar på händerna(Tack Ingemar-de är jättesköna)...NEJ vi har inte datorn ute, men jag fryser alltid så hemskt. Blir väl inte bättre av att köksdörren alltid står öppen kanske, är nog dags att stänga den. Det var visst frost i natt och mina blommor överlevde!! Till natten ska de få täcke på sig.

Ha en trevlig helg! Här ska vi måla och måla och ha trevligt....sen kommer Lina på söndagsnatten, ska bli såååå roligt!!!!!!!!!

Grattis till Nanne och hennes fina höftröntgenresultat A - och sedan apporterar hon fågel, inte illa. Duktig matte och husse!! Träning ger färdighet-ibland!

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Vaddå konstig stavning!!! Den är väl som vanligt. Fortsätt bara att skriva. Vi älskar er, hälsar Ml,Jörgen och Chaplin

2007-08-31 @ 20:14:10
Postat av: Pernilla Åhlin

Jag skulle vilja ge dej en värmande kram. Säg bara till om du vill ha hjälp med Dora, om du vill stänga dörren alltså. Antar att det är ena av själen till att dörren är öppen. Nu håller vi tummarna för damen som besöker Öland, Stella. Kollade in på syster Nennes sida och de är så lika.
/P

Postat av: Kitty

Jag håller med dig om Pappa Teo! Han är underbar! Och jag har äran att få ha en av hans söner hos mig! =) Och han har ärvt det underbara ;) Väntar spännt på Stellas resultat! Håller tummarna! Hon var så fin när jag fick träffa henne i Ronneby! Verkligen en liten pärla! Kramar på er!

2007-09-01 @ 16:37:52
URL: http://web.comhem.se/rindistexas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback