Tisdag en vanlig dag

En alldeles vanlig tisdag, med många telefonsamtal och sms. Tack för alla glada hälsningar och speciellt kul att se att Jörgen hittat till datavärlden;-) (skulle skrivit till er men det har inte blivit av...men nu vet jag att ni hittat hit och vet. Selma hälsar väldigt mycket till broder Chaplin från de djupa skogarna i Filipstad där hon bor hos mina föräldrar. Hon har äntligen kunnat komma i sjön för sina älskade simturer-bland isflaken) och jag är faktiskt ordblind...så därför hoppar det lite hit och dit herr petjöns! Jag vet att du bara retas så då kan jag få göra det tillbaka eller hur!

Vi hämtade Dora vid familjen Åhlin i går när vi åkte från stan och det känns nu mer som vanligt med henne hemma. Eftermiddagsluren blev inte lika ostörd som den varit sedan hon åkte men det får man väl stå ut med bara hon är nöjd. Tror hon tycker det är lite tråkigt här mot hur hon haft det men kanske behöver hon vila sig lite(tror jag, men inte hon)innan hon får åka tillbaka igen. På torsdag nästa vecka är det ju dags igen, tiden går så fort. Dora var så pigg och full fart när Rolf var ute med dem i kväll att hon till och med hoppade in i bilen själv-händer inte så ofta numera. Nu står de ute och betar som några jäv.... hästar säger husse... - gräset räcker nog till honom och gräsklipparen längre fram i allafall. Är det bara våra hundar som håller på så? Gräver efter rötter och äter gräs som små lamm(säger matte, inga fula ord...då menar jag inte hästar...) speciellt på vår och försommar.

Nej nu är det nog dags för kvällskaffet och de goda bullarna vi fick med oss från Rolfs moster Kerstin i går -flera påsar. Vi blev bjudna på middag där i går innan vi åkte hem från stan, det är bra med goda vänner och släkten! Glömmer aldrig dina mackor Carina...de var super, vilken lunch!
Nej nu blir jag ju hungrig...
Ha det bra och städa nu ordentligt, tänk på alla påskkärringar som kan komma och inspektera eller vad det nu är de gör... Här ser vi inte till så många av den sorten-städkärringar alltså!

Lite fakta om mig: Jag ska fortsätta få samma behandling var 3 :dje vecka i första hand 5 gånger till. Sedan ska de utvärdera med flera röntgningar-tror de ska göra en ny efter 3 behandlingar igen. Ser det bra ut fortsätter de som nu.
OM det ser bra ut efter de 8 behandlingarna gör de kanske ett längre uppehåll med hormontabletter(om tumörerna fortfarande är hormonkänsliga) och det kan då röra sig om någon till några måndader. Sedan fortsätter behandlingarna igen men det är heller inte säkert att de vågar göra uppehåll om inte kroppen kräver det för att få vila.
Nuvarande behandlingsmetod kommer troligen att pågå resten av mitt liv eller så länge det fungerar. I bland blir cellerna till slut recistenta och då måste de hitta ett nytt cellgift eller att det blir andra biverkningar som kräver förändring.

Kommentarer
Postat av: Susanne Wahlgren

Det låter tungt med alla behandlingar framöver men jag hoppas att du ska få må mycket bättre framöver än hur du har haft det nu. Här blir det inte mycket städat till påsk. Hinner förhoppningsvis med att ta ner julgardinerna på torsdag (jag skäms men det är sant att de ännu sitter uppe). Emelie åker till Öland med en kompis hela påsken och Elinor har hittat en tillfällig lägenhet i stan så här är det ganska tomt. Hämtar Kinna på Torsdag efter jobbet om det går bra och så kan hon stanna till nästa helg skulle jag tro det är ju påsklov nästa vecka. Jag tror till och med att katten saknar henne när hon inte är här, han springer fram och "pussar" henne varje gång hon kommer nu, ser väldigt gulligt ut.
hör av mig på torsdag kram från Susanne

2007-04-03 @ 21:20:42
Postat av: Anonym

Hej Ulla-Britta!
Nej, det är inte bara era hundar som betar som galna. Jag brukar misstänka att en gen från någon ko har smugit sig in någonstans. Kan det vara rasbundet?

Kram från Siv!
Ps. Skulle du trots allt få syn på någon städkärring så skicka hit henne omgående är du snäll: Ds.

2007-04-03 @ 22:53:02
Postat av: Marie

Det bor inte bara "kossor" på Gotland =) De nylagada plattorna börjar flytta på sig pga de "sörmländska kossorna" tycker det är speciellt kul att tillverka små fördjupningar precis intill stenen.
När övriga grannar ställer ut vackra blommor i blomkrukor så ökar vi på med leksaker i form av grova pinnar, petflaskor, bollar, gamla strumpor..ja! vad vi kan hitta på...men vad hjälper leksakerna! Den där golfgrinen lära man aldrig få..hmmm..kanske vore något! nytta med nöje! att lära fyrfotingarna gräva på de mossbelagada platserna i stället!...Springer= bomb- , utställnings- , jakt- , kantarell och "mosshundar" =)
Ha det gott!
Kram Marie

2007-04-04 @ 08:45:44
Postat av: Sanna

Hej U-B!
Har just varit inne och läst om att behandlingen tycks ge önskat positivt resultat och det var jätteskönt att läsa!!!!:-) Förhoppningsvis känns det lättare nu inför fortsatt behandling då du vet att det ger effekt!!
Nu önskar vi väl oss alla en riktigt skön och vacker påskhelg, hoppas solen kommer lysa och att värmen kommer åter:-) Här har vi haft kallt igår och även idag, man blir snabbt bortskämd när värmen kommer.... Det är en härlig tid vi nu går till mötes med vår och sommar, visst känns det skönt!! Allt blir lite lättare och humöret likaså med sol och värme ju:-) Önskar er hela familjen en riktigt GLAD PÅSK!!
Kramar
Sanna med hundflock

Postat av: Pernilla Grauning

Här äts det gräs också. Skönt att du fick bra besked om behandlingen. Vi har i alla fall kommit helskinnade, men utfattiga från paris. Om ni vill kan ni läsa i min blogg.

2007-04-04 @ 20:23:34
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Marie

Gokväll U-B. Skönt att behandlingarna hjälpt, nu kan du andas igen. Vi har precis kommit hem med en nyopererad Matilda iförd gips och benlinda. Nu får vi bara hålla tummarna att det går vägen med mammas lilla gosegummasnyggastikullentjej!!! Ha de gott

2007-04-04 @ 21:41:00
Postat av: sissi

Hej Ulla-Britt!
Oh, va skönt att du fick positivt besked. Nu kommer de fortsatta behandlingen inte kännas så tung.
Vill önska dig och familjen en god helg.
Kram Sissi

2007-04-05 @ 15:38:09
Postat av: Mange

Hejsan U-B!
Härligt att höra positiva besked, va stark så kommer detta gå bra...Bruno och Elliot mår kanon och har skoj med sin polare Rocky nu när det e promenad...

Glad påsk på er alla där ute..

Mvh från Oskarshamn!

2007-04-05 @ 18:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback