Kaffe

I dag har vi, jag och Susanne suttit ute och fikat. Hon handlade citroner till mig och vaniljbullar (om de var dagsfärska för annars är de inte så goda)för ibland blir jag trött på mitt eget kaffebröd. Det var en härlig stund fast det är inte många grader ute nu. I morse var det fortfarande frost ordentling vid 09.00 och det var första gången.

Jag har kokat marmelad på de gröna tomaterna som var kvar. Det blev till en halv sats och det kan väl vara lagom eftersom jag inte vet om de går att äta. Vi får återkomma med rapport senare. Har nog haft lite mindre ont idag...tror jag. Levern har inte varit lika smärtsam men benet fortsätter att blirda sig och krampa.

Nu ska jag lägga mig för i morgonbitti ska jag få skjuts upp till distriktsköterskan för provtagning. De hade så fruktansvärt körigt så OM jag kunde ta mig dit på egen maskin hade det varit väldig bra. De hade så dåligt med personal och min ordinarie var utlånad.. Nu sitter jag här på stolen och somnar medan jag skrivet...inte bra för knapparna på daton. Jag trodde ju jag förstört tangenten på min dator för några veckor sedan när jag somnade över daton i soffan. Men i lördags fick jag besök av Emelie och hon bara tryckte dit den förlorade jätte jobbiga knapp som jag mått dåligt över i flera veckor - på en sekund var det klart!!

NU SOVA!!!


Kommentarer
Postat av: Lisen

Gud så duktig du är, hoppas marmeladen blev god

2010-10-27 @ 09:01:04
Postat av: Elisabeth

Instämmer med föregående talare! Är glad om jag hinner med en runda med dammsugaren.... Just nu sover Frida så ett stilla lugn sprider sig över hemmet. Men Elias är hemma så snart blir det nog traktor race...

Kram kram

2010-10-27 @ 12:51:49
Postat av: Anonym

Det är så bra att datorn finns. :D

Föresten, vad tycker du om min blogg? Då menar jag inte designen som jag nyss har ändrat efter en omröstning på hur den skulle se ut, utan innehållet. Jag försöker få fler läsare så jag undrar om du vill göra bloglovinbyten? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback